HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Bérencz, Csömör meg a huszonnégymillió

2007.11.12. 18:19 Egomikomcsi

Nem lehet bírni. Ezt már.

Konkrétan: Bérencz Jenő (Népszabadságul: Bérentz) seggét verték a Hídlapban. Annyira jó. Pofáját kellett volna, persze, nagyon, mert sok fért volna rá. Azt a nagy, klaszteros pofáját, nagyképernyős tévével, "Betűzné, Főnök?" Titkárnővel (Betűzte, hát, csak előbb diktált...), elsimlizett milliókkal.

Konkrétan: amit össze-vissza fárad Csömör "nagy tisztelettel" Sándorért. Aki nem dolgoz már két éve. Mert a gyűlölgomon meg a dezinfon írni nem munka, csak zengő érc, pengő cimbalom. De csak jó az Bérencz Jenőéknek, ha kitalpalnak Csömörnak 24 milliót.

Bérencz persze már fájlalta egyszer, miért is fizet a város két jegyzőt. Hát most már tudjuk: azért, Jenő, mert te elég hülye vagy hozzásegíteni őt a pénzhez. Te, meg Winki, meg Aaanyíriőőő Aaattilaőőő.

Ami nem jár, írjuk le gyorsan kétszer, nem jár neki.

Jenő, bazmeg!

Remélem, előkerül asszony gimnáziumi szívszerelme, és figyelmeztet arra, hogy neked tőle bocsánatot kellene kérned, és bekísérned őt a lakásba, leginkább a hálószobába.

Mondd, Jenő, micsináná? Persze te is felnyaltál már ezt-azt (klasztermilliók, haller előszobája), rutin iz rutin, de akkor is...

Meg elkérné a lakás felét, meg a kocsi felét, mert nem volt konkrétan ott, de csinálhatta volna ő is. Amíg nem volt ott.

Biztos vitatkoznál, Jenő, ahelyett, hogy jól visszarúgnád anyjába.

De más nem olyan hülye, Jenő, mint te vagy.

Többé nem.

Ezért: egomikomcsi. Az összes vörösvalagú kanördögöt kitesszük ide.

Kököjszi és Bobojsza

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr66226740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wizz 2007.11.13. 21:35:53

Gulyás, te ősfasz, te fizettet jólmegmondó, te alkoholista állat, hát ennyi fért ki belőled? Szarok vagytok gyerekek, szarok és szánalmasak. Látszik ezen a szemeten, hogy egy döglésre ítélt patkánycsorda utolsó vonaglása ez, semmi több: még egyszer megmondjátok, mert csakazértis. De nagy rakás szar ám ez, semmi több, nem színvonal, hanem beszűköltagyú faszrágók összehordott mocska. Abba ne hagyjátok, be is baszlak titeket a kedvencek közé, aztán majd rátoknézek hetente és elkeseredek jól: ezek vezetik a várost. Nyasgem!

kulabá 2007.11.13. 22:14:56

baszki, végre. itt aztán gyakori olvasó leszek

Én 2007.11.14. 06:01:07

Kedves blogoló! Te egy beteg ember vagy. Se viccmesternek, se újságírónak, se demokratának, semminek és senkinek nem vagy jó. Még blogolónak sem. Ne erőlködj tovább és keress egy orvost. Köszönöm, hogy megerősítetted a hitemet abban, hogy a Szeretgom az a hely, ahol normális, érvelni tudó emberek gyülekezetébe hívják a tettrekész, az élhető Esztergomért tenni akaró városlakókat.
Minden egyes ilyen irományod egy-egy rúgás az általad annyira védett "tökéletesekbe".

libsibolsi 2007.11.14. 09:55:23

Hé, a Kököjsziékről tessék leszállni! Azok rendes (a múlt rendszerben is sikeres) mesehősök.

Az, hogy te vagy a magyar, én nem, az OK.
Az, hogy te vagy a polgár, én nem, az OK.
Az, hogy te vagy a jövő, én meg a múlt, az is OK.
Még az is OK, hogy te vagy az esztergomi, én meg nem, és takarodjak innen.
DE te NEM VAGY SEM KÖKÖJSZI ÉS SEM BOBOJSZA!!!!

kulabá 2007.11.14. 11:54:55

a sok dilettáns politikus jobb volna ha eltakarodna a város éléről.

Itt nem a politikai hovatartozással, hanem a nulla agyműködéssel van a baj.

Mind egytől egyig megélhetési politikus, nem a város, hanem saját jobb jövőjét alakíja, megyestompikától rettegve.

g. 2007.11.14. 15:00:41

Tetszik ez a blog egyébként. Látszik rajta, hogy magyarázkodás a célja. Mert egy normálisan működő városban nem lenne 'gyűlölgom', nem lenne meggyesbukta, és nem lenne ez sem. Miavecz az lenne, de nem figyelne rá senki. Csak tudod, ez a város nem működik normálisan és ez egyre több emberhez eljut. Neadjisten Orbánhoz és a haverjaihoz is, akik nélkül Meggyes nem ott lenne, ahol van. Aztán ha a főnök kérdez, nem árt valami menyugtatót válaszolni: csak a komcsik. Érted, a komcsik. Thürmer szállt alá biztos rombolni Esztergomban... Ja, vagy az mszp-szaddeszre gondolsz, mert akkor már balliberális. De tökmindegy, mert tévedsz és ezt tudod te is nagyon jól. Tudod, hogy Haller sehol nincs, nem irányít ő semmit, tudod, hogy Miavecz van, Miavecz aktív, de nem az ő szava a mérvadó.
Az igazság a legfájóbb lehet neked: nagyrészt jobboldaliak vagyunk. Akik nem csak a Hídlapból tájékozódnak, akik elhiszik, amit látnak/tapasztalnak és akiknek betelt a pohár.
Aztán azt már necces lenne kimagyarázni, hogy ugyan miért háborog az, aki azelőtt szavaztát adta nektek. Legyen inkább mindneki komcsi, aki járatja a száját, komcsi a tanár-diák, komcsi a mérnök, a pap, az órás, a vállalkozó, a grafikus, az újságíró, a riporter, meg úgy zusammen az istenadta nép.
Hát nagy francot, gyerekek. Ezt lehet, hogy elhiszi az, akinek el kell számolnotok ott fent (nem, nem a Jóistenre gondoltam). Elhiszik Viktorék, elhiszik Dr. Erdőék, mert titeket hallanak, nem minket. Aztán majd nagy lesz a pislogás, amikor ez esztergomi meggyeshívő szavazópolgárok száma egyenlő lesz a városházai dolgozók számával. Csak mert haladunk abba az irányba.
És jobb lenne az, ha nem ilyen szánalmas módszerekkel próbálnád kimagyarázni a helyzetet, hanem gyónnál a főnöknek, lehetőleg máma még.
Mert még vissza lehet fordítani.
Holnap már nembiztos.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.14. 16:47:18

annyit szeretnék megkérdezni a tisztelt blogírótól, hogy ez is 80 fillér/karakter áron íródik, vagy itt van valami felár/kedvezmény? :)

Acho 2007.11.14. 18:43:05

Ez egyszerűen szánalmas... Ennyi telik a tudományból, TomCat? Elég gyér, mondhatom. Sebaj. Maguknak viszik be az újabb mélyütést...

erchegyia 2007.11.14. 20:13:31

"Aztán majd nagy lesz a pislogás, amikor ez esztergomi meggyeshívő szavazópolgárok száma egyenlő lesz a városházai dolgozók számával. Csak mert haladunk abba az irányba."

Én azért naív módon még bízom abban, hogy a többségük ott is normális, értelmiségi, gondolkodó ember, aki csupán az állását félti. Ha nem kell a nevét vállalni a szavazáshoz, akkor csak tudja, hova is kell voksolni...

U.I.: A blog nagyszerű, árokásás rulz, sok ilyet még!
süti beállítások módosítása