HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Csömör pénze a mi pénzünk - Bérenczéknek nem drága a drága

2007.11.13. 09:46 Egomikomcsi

Tegnap már érintettem a Csömör-lóvét, Bérencz Jenő, Fingfej és Aaattila (nameg Gyónás, Kanálkati) kapcsán. Érintettsége okán megadjuk a lehetőséget Söndörnak, hogy elszámoljon az esztergomiak pénzével.

Csömörsöndör két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió elmaradt munkabért és más neki járó encsem-bencsemet.

Lassan írom: huszonnégymillió, két évre, semmiért. Aztakurva!

Bérencz!

Szerinted jó ez így?

A mentálisan meglehetős leépültség képletét mutató Csömört idestova két és fél éve elverték bottal Esztergomból. A kinevezésekor decensen tartózkodó, de a háttérből őt nácizó komcsik egyből keblükre ölelték. Nekik csak az lehet akolbéli, akivel a demokratikusan választott többség nem kíván együttműködni. Rögvest lett hinterland a hájas háta és beteg gondolatai mögött. És rögvest lett haddelhadd.

Söndör belépője az volt, hogy megnyeste a Suzukit háromnegyedmilliárd forintra, visszakézből, jegyzőileg-hatóságilag bírságolva. Kihaénnem-attitűdje máig levetkezetlenül maradt, pedig már egyemista kocsmázásokhoz is alkalmatlan volt. Miközben évtizede igyekszik az önkormányzat a derék autógyárral politikailag kiegyensúlyozott, és főként pénzügyileg gyümölcsöző együttműködésre, Csömör eljátszotta a nagypofájú pesti faszt, és belefost a ventillátorba.

Ült mindenki némán, pettyegett arccal, nézve-várva, hogy a nagy európai dekonjunktúrában mikor fognak a mi szorgos japánjaink összerámolni, és köszönés nélkül lelépni valami fejlettebb Nyugat-, vagy Közép-Ázsiai országba egy hétvége alatt. Aztán az önkormányzat, aminek rohadtul nem hiányzott az, hogy elveszítse legnagyobb (több milliárdos) adófizetőjét, elkezdte oltani a Csömör gyújtotta tüzet. Sikerült, de megvolt az ára. Söndör többé nem élvezhette a testület bizalmát, az esztergomiak meg rettegve várták, melyik pénzescsapunkat zárják el emiatt a pöcs miatt.

A helyi média (esztergomi kocsmák harmadik-sokadik nyilvánossága) sztárja akkor ugorhatott a maga ásta sírba, amikor az élményfürdő befejezését a szarból visszahozó önkormányzatra támadt. A képlet megint egyszerű volt: csődbe ment a fővállalkozó (ezek volt a "nagy építőipari cégek csődbe menésének, lóvét eltüntetésének és másnap új cégként sok zsével feltámadásának" évei, ha emlékez az Olvasó), az önkormányzat erre készülve konzorciumba szervezte a kis alvállalkozókat, lehívták a csődcég bankgaranciáját, és befejezték az építkezést. Hősi küzdelem volt, emlékműve ott áll a Prímás-szigeten, fogadja a látogatókat, tűri a komcsik köpdösődését.

Söndör rácuppant a kavarásra, nekiugrott a beruházást levezénylő vezetőnek, majd az önkormányzatnak. A hosszas baszkolódás helyett az önkormányzat úgy döntött, kivágja a kis mitugrászt a csoportképről. Nem ment el Csömör az első szép szóra, kezdődött az ilyenkor szokásos huzavona.

Közben dolgoznia nem kellett, jobb volt az Esztergomnak, jobb volt az önkormányzatnak. Elmehetett volna szép ajánlólevéllel, ígérettel arra nézve, hogy nem tesznek alá a következő munkahelyén, nem mesélik el négyszemköztiken, mipöcs ez a Söndör. Nem kellett, sőt az ügyvitelre vettek fel új jegyzőt is.

De Csömör új barátai szerették volna zilált állapotban látni az önkormányzatiságot, deficitbe tolni a demokráciát és tőkét kovácsolgatni. A korábban lenézett náciból hőst, a hősüket farigcsáltak. Pedig még címerállatnak is rossz. Vendégül látták, kampányoltatták. Kurvajó Gábor büszkén írogatott arról, hogy együtt gyűjtöttek szemetet, Anyaszomorító László doktor fogadta támogató nyilatkozatait a polgármesteri indulásához. Aaanyíriőőő, Fingi-winki, Bérencz, Gyónás máig szépelegnek vele a hivatali folyosókon, megvédik, dédelgetik, Kiskanál Kati anyáskodja.

Két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió elmaradt munkabért és más neki járó encsem-bencsemet.

Lassan írom: huszonnégymillió, két évre, semmiért. Aztakurva!

Bérencz!

Szerinted jó ez így?

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr82227451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.13. 22:11:03

Na, fiúk, híressé teszlek benneteket!

meggyesbukta.blogspot.com/2007/11/me-az-esztergomi-kzlet.html

Kell a marketing, mert a kutya sem fog rátok találni így!

kulabá 2007.11.13. 22:16:48

gyorsan, határozottan!

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.13. 22:34:05

Az előző polgármesterünk Dr.K.L. automatizálási rendszerek fejlesztő mérnöke---- határozott társadalmi ráhatásra és fenyegetettség alatt kénytelen volt felállni a székéből és elhúzni szülővárosából is.

Egy klasszikustól idéztem. Követendő a példa.

Ronald Reagen 2007.11.14. 00:13:31

Méééég! Méééééééééég! Méééééééééég ilyet akarok!
Hadd járassuk le Esztergomot! Hiszen nektek semmi sem drága!

Én 2007.11.14. 06:03:39

Hát, ide is csak ezt tudom beírni:)

Kedves blogoló! Te egy beteg ember vagy. Se viccmesternek, se újságírónak, se demokratának, semminek és senkinek nem vagy jó. Még blogolónak sem. Ne erőlködj tovább és keress egy orvost. Köszönöm, hogy megerősítetted a hitemet abban, hogy a Szeretgom az a hely, ahol normális, érvelni tudó emberek gyülekezetébe hívják a tettrekész, az élhető Esztergomért tenni akaró városlakókat.
Minden egyes ilyen irományod egy-egy rúgás az általad annyira védett "tökéletesekbe".

libsibolsi 2007.11.14. 09:51:02

MeggyesBukta segítségének hála, ide találtam én is.

Nagyon tetszik ez az oldal.
Sokat segített nekem.
Eddig is volt egy kialakult képem a város vezetőiről illetve azok támogatóiról, de most még karakteresebben rajzolódik ki az egész. (Árnyaltabban fogalmazva: ez az oldal felülmúlja a legvadabb fórumhozzászólásokat, melyeket volt szerencsém egy igen aktív jobboldali városi képviselőtől olvasnom.)

Csak így tovább, többet segítesz nekünk, mint a platós IFA anno a Horn Gyuszinak.

Várom soraidat!

Ronald Reagen 2007.11.14. 10:42:42

"ez az oldal felülmúlja a legvadabb fórumhozzászólásokat, melyeket volt szerencsém egy igen aktív jobboldali városi képviselőtől olvasnom."

Lobsibolsi, akkor Te még nem olvastad Kolum Bán hozzászólásait az iwiw-en...

libsibolsi 2007.11.14. 10:49:31

RR!

1. Nem lobsi, hanem libsi.
2. Pont rá céloztam, ezek szerint sikertelenül.

Ronald Reagen 2007.11.14. 10:59:52

Elnézést az elütésért!

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.14. 14:43:05

"Úgy látom, se a békét, se az embereket nem szolgálod. S az a sok szenny, ami elhagyta a
szádat, vissza fog szállni a fejedre." - Csorda Istvánka - városházi szempont

g. 2007.11.14. 15:13:36

A 24 milláról nem Csömör döntött és nemis Bérencz. Hanem a bíróság. Az igazságszolgáltatás. Hatalmi ágaktól független, politikailag és világnézetileg semleges, önálló hatóság. Na erre mit lépsz, haver?
Komcsik ők is, már látom, ahogy írod.
Komcsi a Közigazgatási Hivatal is, aki egyébként titeket törvényességi szempontból vizsgál, egyedül a játékszabályokat figyelembe véve. De komcsi Dr. Tóthné is, ugye?
Egy másik topicban említettem Viktort. Na, majd amikor ő fog bekopogtatni azzal, hogy ejnye-ejnye, akkor majd írjad meg ide, hogy komcsi ő is.
Országos hír lesz belőle.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.14. 15:15:14

jöttök a 24 millával (amit a köztudottan hülye bíróság ítélt meg, biztosan valami dorogi polgármester nyomására...) , de nem beszéltek az 1,6 milliárdról...

ami ugye nem érkezett meg és nincs és különbenis mégilyet! aztán jön AZ Értesítő és jéééé, 2004-ben megérkezett az a csúnya 1,6 milliárd forint és el is lett költve. 43 darabban... valahova...

na most ha eddig nem jött a pénz, akkor 2004-ben mégis hogy találhatott ide??? NOBEL DÍJAT! Az esztergomi vízgépért... őőőő bocs... időgépért!

Valahol az 1984-ben olvashattunk hasonlót, igaz? A történelem könyveket át kell írni utólag... kár, hogy ma már online a világ... erre ti is rádöbbentetek, hisz itt az "élő" példa, ez a valami, mondjuk legyen blog...

de basszátok meg, annyit kérek, hogy az hazudjon akinek jó a memóriája!

Meg ne tévesszétek szegény Tommyboyt megint, mert a múltkor is valaki az orra alá dugta a Csomor esküjét és szegény megtévesztett ember nem emlékezett mi is volt, aztán aláírta. Látjátok, neki is rossz a memóriája. De mint tudjuk a lelkiismerete tiszta, hisz nyugodtan tud aludni.
süti beállítások módosítása