HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Kell még egy Kanállal?

2007.11.14. 11:03 Egomikomcsi

Reggel, Kossuth, avagy emeregy, női kvóta, a fórumdíva mint nő (hehe) és mint pártelnök (hehehe) és mint parlamenti képviselőnő (jajjaj) az új őrületről, a nőikvótáról beszél.

"Esztergomi vetület!" jutott eszembe, félre is nyelette velem a rémület a fogkrémet. Szemem előtt megjelent a testületi ülésterem, egyik padsorban végik Kanálkatikkal. Sok tettre kész, össze-vissza beszélő, fékezhetetlen agyvelejű asszonysággal. És az újság képviselői oldalai, hétről hétre 11-12 baromsággal, kátyúval, zajtérképpel meg gárdázással.

Kot-kot-kot-kot-kotkodács, minden hétre egy baromság helyett 11-12. Hej, muramista, muramista!

Jó ez így?

11-12 nő, akiket bántanak a szelek? Akik nem látnak túl az orrukon?

Mert a nőgyógyásznak is csak arra kellett a listán Kanálka, hogy ne kelljen egy (alig is remélt) másodiknak befutó okos emberrel imázst építeni, pártálláspontot egyeztetni. Igaza is van: pártjának nem az a szavazat számít, amit a választások napján rájuk leadnak (mert akkor szeretnének sírva lborulni, mint Ady, bár ők csak úgy ismerik: Adj!), hanem ami fölött rendelkezhetnek az üléstermekben.

Vagy jöjjön inkább Lopási? Gálnélia, a vállalkozó szellem? Kisderűné az Egyesült Rózsaszínpárduc, Telekbiznic- és Lidl Pártból?

Jó ez így?

Olvasóimnak, emlékeztetőül: ezek elindultak a választáson, és ennyi. Nem, még saját fajtársaik sem tették őket listán olyan helyre, ahonnan bejuthattak volna. Mondjuk jó ez így.

Hagyjuk, miért faszság pont az országgyűlési képviselőknél bevezetni ezt (miért nincs férfikvóta a tanári, bírói pályán, miért nincs nőkvóta a nőgyógyászoknál, vagy az urológusnál), miért pont nőkvóta (miért nem melegkvóta, jobbos-balos kvóta, vagy a régóta ígért kisebbségeknél, cigánykvóta, szerb-, szlovák-, görög-, szlovén-, román-, örmény-, ukrán-, lengyelkvóta). Sokan, sokfelé megírták már.

Meg egyáltalán: akkor most választáson alapuló képviseleti demokrácia van (csak legfeljebb átbassznak, úgy nyernek), vagy Nagy Kvótáskönyv, hogyan keverjünk magunknak parlamentet, végén csipetnyi szerecsendió (na, még egy kisebbség) ízlés szerint, fanyarabbak szdszesíthetik, vacsorához kevesebb mszp-t tessék, nem felelünk a gyomorrontásért és az mdf szavatosságáért.

De ilyen alapanyagokkal Esztergomban mit lehetne csinálni?

Katának, külön, ajánlom a továbbiakat.

Kurvaéletbe, Kanál, de most tényleg, mifasz bajod volt a gárdás koszorúzással? Jöttek, letették, főhajtás, elvonultak.

Mert Bérencz Jenő mit csinált például? Nem jött el, nem tette le, nem hajtott. Se senki a Civil Összelopásból.

Mert Büdösborz Gerő sem jött el, meg senki a 320, usque 10 éves iskolájából, Pitku Sállal, Kurvajó Gábor pólóiban.

Szerinted jó ez így?

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr56228704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald Reagen 2007.11.14. 11:14:11

"félre is nyelette velem a rémület a fogkrémet."

Figyelj, egomikomcsi! Ha te valóban szoktál fogat mosni, nem hagyná el a szádat ennyi szar...

libsibolsi 2007.11.14. 11:17:07

Húha, ez kicsit szétcsúszósra sikeredett. A közepénél már nem tudtam, hogy most melyik blogot is olvasom, de szerencsére a bejegyzés végén megadtad a helyes irányt.
Csak az összefüggéseket nem értem. De ez biztosan az én hibám, majd igyekszem fejlődni.

Az a gond, hogy hiába teszed fel a kérdéseidet és én hiába válaszolok arra, az én csekély értelmi szintem olyannyira nem engedi meg a világos okfejtést, hogy azt még a te nagyon magas inteligenciád és megérteni akarásod, valamint mérhetetlenül erős objektivitásod sem segít megérteni.

Ezeknél a kérdéseknél a válasz: azért, mert az nekünk jó. És ne azt gondold, hogy azért, mert az neked rossz.
Látod, mégis meg tudtam magyarázni.

Cserép Jani · http://www.szeretgom.hu 2007.11.14. 11:25:49

Egyébként abban igaza van a srácnak, hogy ez a kvótatörvény nem egészen normális dolog. Numerus Clausus, új köntösben, másik csoportosulás számára.

Annak viszont örülök, hogy végre már nem téma a Szent István Gimnázium 320 éves volta. Egy hülyeséggel kevesebb:)

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.14. 11:34:48

öööö, emlékeim szerint a "mér pont idén szedték elő, hogy 320 éves" iskolát a nagytiszteletű Döbrögi uraságék elfelejtették meghívni a koszorúzásra.

kellett a hely a gárdának, mi? :)

Ronald Reagen 2007.11.14. 12:21:23

"Egyébként abban igaza van a srácnak, hogy ez a kvótatörvény nem egészen normális dolog. Numerus Clausus, új köntösben, másik csoportosulás számára."

Csak az a gond, hogy egomikomcsi nem vitatkozni akar a kvótatörvényről, hanem amint egy klaviatúrát lát, valami fertelmes matériát öklendezik fel magából, és ezel teljesen hiteltelenné teszi magát.

Cserép Jani · http://www.szeretgom.hu 2007.11.14. 12:55:31

Ok, RR, de attól én még továbbra is vagyok aki vagyok, és névvel ugyanúgy vállalom továbbra is a véleményem mindenhol, mint eddig. Ez pedig egy új felületnek tűnik ahol végre talán lehet érdemi párbeszédet kezdeni a várost vezető "elittel".

Engem nem zavar, hogy legyűlölgomoznak - megbocsátok nekik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek... Aki átjön a szeretgomra és megnézi, beleolvas, meglátja, hogy HVG partnerek vagyunk, vagy hogy az Aquasziget honlapján kint vagyunk partnerként... az pontosan látja, hogy hol van gyűlölet, és hol nincs.

A polgárháborús állapotok fenntartása az országban egy szűk réteg érdeke, akik így zavartalanul tudnak halászni a zavarosban. Esztergom ezen a szűk réteg érdekeit maximálisan kiszolgálja.

Ez méltatlan a királyvároshoz.

Ha megújulás lesz Magyarországon, annak Esztergomból kell kiindulnia.

A cél nem szentesíti az eszközt, csak éppen mindig a győztesek írják a történelmet.

g. 2007.11.14. 14:33:46

"Mert Büdösborz Gerő sem jött el, meg senki a 320, usque 10 éves iskolájából, Pitku Sállal, Kurvajó Gábor pólóiban."

Hát nem. És nem ment el Meggyes Tamás polgármester sem, akit nyilván véletlenül hagytál ki a listából.
Szerinted jó ez így?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.14. 14:36:02

biztosan nem állt jól neki az új ruhája. na. azé nem ment el Tommyboy...

McMester 2007.11.14. 15:53:03

Na igen...nagy az Isten állatkertje és ez a blog is simán átlépte az amúgy is alacsony kerítését. Kezdve az óvodás szintű mocskolódástól a részigazságokkal való "érvelésekkel" (ahogy g. is mondta) és szemrehányásokkal. Nagyon mélyen tudom sajnálni azokat a vélhetően felnőtt embereket akik egy ilyen oldalnak hitelt adnak, valamint a blogot ténylegesen üzemeltető szolgáltatót, aki lehet tudtán kívül enged ilyet felrakni, valamint azt a szerencsétlent aki mindezt annyira komolyan veszi, hogy még a fáradságot is veszi mindezt blogolni.


Szó ami szó, csak gratulálni tudok a szánalmas észvesztéseidhez drága "egomikomcsi"! Kiváncsi vagyok, hogy (vélhetőleg) esztergomi polgár ennél lejjebb tud-e süllyedni és húzni magával a várost!

u.i.: Azon sem lepődnék meg, hogyha megtehetnéd szépen kitörölnéd a hozzászólásomat.

...szánalmas...

VA 2007.11.14. 20:48:37

Nos, hogy a Szent István Gimnáziumot, és az egyébként lelkiismeretes, áldozatkész, sokat küzdő tanárokat, diákokat miért kellett ebbe az egyébként trágyadombra emlékeztető okfejtésbe belevinni...ezt nem értem.
És csatlakoznék g.-hez. A gimnázium nem kapott meghívást, Meggyes ha kapott is, tett rá magasról, mint mindenre, amit nem ő talált ki azzal a hatalmas szürkeállományával.
Ha nem értenéd, amit leírtam, átírhatom a te nyelvezeted alapján is... ha nincs szükség rá, nem süllyedek a szintedre, a kritikán alulira.

gyűjtő · http://www.psychedelicadventures.com/ 2007.11.14. 20:58:34

Amatőr videokazettát vennék 3-5 millió között!

libsibolsi 2007.11.15. 08:37:41

És ha megkapod, akkor megosztod velünk a jutubon?

Tudod, mi vörösliberálisok nagyon szeretjük a filmeket.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.15. 23:14:24

ma semmi új komcsizás? shit...

akkor olvassatok...

meggyesbukta.blogspot.com/2007/11/nekem-szerencsre-olyan-bartaim-vannak.html

nektek is ilyen barátaitok vannak?
süti beállítások módosítása