HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Szalma és a 69 szavazat

2007.11.16. 14:23 Egomikomcsi

Csak azt tenném gyorsan idebe, hogy a 2006-os önkormányzati választáson mondjuk a Miavecz Jenő az 1791 fős választókerületének aktuálisan 977 szavazójától (ennyien mentek el) 223 szavazatot kapott, a Németh Józsi, aki bekerült ugye a testületbe meg 467-et. Tehát a 977-ből 223-at (megjegyeztük?). A 14-esben meg az érvényes 191 szavazatból (ez a vk. 276 fős) Szalma Laci 69-et kapott. Na. Vagyis Emjenő 223/977=0,22824974, azaz 23%-ot teljesített, Szalma meg 69/191=0,36125654, azaz 36%-ot. Úgy, hogy ebben a vk-ben a Civil Összefogás, vagy mi a faszom nem indított senkit - fideszes (KDNP-és), MDF-es és egy független jelölt indult -, mert a) vagy nem futotta ide is emberre, b) vagy nagy ívben lefoschta ezt a területet, mega zitt élő embereket, netán c) mindkettő. Úgyhogy kispajtás, mielőtt 69-ezel a másik szájton, vedd elő a tényeket, nézd át ezt (http://www.valasztas.hu/hu/10/10_0.html), és tanulj meg számolni. Nem gondolod, hogy puhapöcsség ilyeneket a valóság ismerete, de minimum a számtan (meg az olvasás) tudása nélkül írni, és mutogatni?

Tweak Tweak

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr51231150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserép Jani · http://www.szeretgom.hu 2007.11.16. 19:00:34

Ebben valószinűleg igazad van, a 69 önmagában nem jelent semmit, bár valóban eléggé kicsi volt a különbség Szentléleken a két első helyezett között.

Én még mindig vállalom azt a véleményemet amit tavaly októberben leírtam itt:

www.szeretgom.hu/portal/content/contentId/583/

...miszerint a Civil Összefogás nem gondolhatta komolyan a polgármesterváltást (mint ahogy senki sem aki egy kicsit is belegondolt Öszöd után a politikai realitásokba), és az egyetlen cél (amit egyébként el is ért) az lehetett, hogy legyenek képviselői az önkormányzatban.

Meggyes meg ott rontja el a dolgot, hogy túlzott következtetéseket von le a tavalyi nagy arányú győzelméből. Igaz a jogszabályok ugyanúgy védik a mandátumát, mint Gyurcsányét, és ugyanúgy reménytelen minden tett, vagy gondolat arra, hogy kívülről elmozdítsák a polgármesteri székből mint ahogy Ferencen sem talál fogást az ellenzék (most a népszavazási cirkuszmutatványoktól tekintsünk el egyelőre), de azért ez mégiscsak egy kisváros.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.16. 20:17:07

Tommyboy ráébredhetne végre arra, hogy a szavazatok nem őfeneségeshencegségének szóltak, hanem a nagybetűs FIDESZnek...

de ha matematikázni akarsz akkor

69 < 223

szimplán tökegyszerűen.

a másik szájt alatt, gondolom a www.meggyesbukta.tk oldalt érted, de ezt így még gondondolati síkon sem mered leírni, nem hogy a valóságban... pedig a bukta megkelt, a sütőt pedig ti magatok melegítitek... és hamarosan jöhet a kóstoló!

amúgy gondolkodtatok már egy "Hova lett az 1.6milliárd" vagy "Hová vizeljünk Párisban járva" című bejegyzésen?

Acho 2007.11.18. 11:58:23

Ugyan, MeggyesBukta! Nem gondolkodásért, hanem rágalmazásért, feszültségkeltésért és más efféle "emberi" cselekedetekért fizeti őket TomCat... Gondolkodást ne is várj tőlük...

savanyi 2007.11.19. 22:09:14

Ha jól emlékszem az MDF-es jelölt ugyanitt 68 szavazatot kapott.Mennyi különbség ez egomikomcsika ? 1,2 %?? Hu ,de nagy előny !!!! Farkas László is kapott vagy 30-on felül! No most akkor mekkora a Fidesz támogatottsága Pilisszentéleken ? Számoljál narancsos komcsika! Itt csak a hazug, fideszes Szalma szál segített,amit aztán a választások után gyorsan elégettek.
süti beállítások módosítása