HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

3,6 milliárd fürdő, 1,6 milliárd iskola

2007.11.17. 13:10 Egomikomcsi

Na, Bérencz Jenő, Aaattilla, ti aztán nem vesztegettétek a drága időt magyarázkodásra. Durrbele hazudtatok hatmilliárdról, egyhatról, amit ez a Meggyes titokban a fürdőre költött. Mint Lopáselza hazudozott boldogult fénykorában. Tudjátok, mielőtt kiszavazták volna a testületből egy szép októberi napon.

Ő is maga ellen fordította alaptalan vádaskodásával a többséget. Nemcsak a demokratikusan választott önkormányzati többséget (értitek még ezt a kifejezést egyáltalán, vagy ezt már meghaladta a feketeliberális dialektika?). Mindannyiunk ellen hazugságokkal támadt.

Aztán ahogy megmutatják a tényvalót, már hagyjátok is a rágott, lenyalogatott csontokat, keresed az új falható dögöket.

Kár, úgy kár azért a finom büdös cafatért, amit leszopogatnátok még az élményfürdőről, de hát már a Szépbadarság sem írt legutóbb, csak 3,6-ról. Csak úgy mondom, apróság ahhoz képest, hogy rettegésről és diktatúráról hazudoztok.

Apropó apróság: 1,6 milliárdból tudnátok visszaadni?

Tagadjátok-e még, mire fordult a pénz, a kárpótlási? Iskolára.

Bérencz, te még különdíjas is vagy a hazugság-céllövöldében. Komolyan gondoltad, hogy a Kanonok sort fél év alatt elkészítik, és a kész beruházással elszámolhatnak a 2004-es zárszámadásban? A zegominfó és a gyűlölgom általad felbujtott imbeciljei komolyan írták ezt, de olyan komolytalan. Ahogy te is ezt nyilatkoztad a tévében.

Jól van így?

Persze ti is utánanézhettetek volna, csak az nem olyan betyárromantikus. Iskola, az nem muníció nektek a kampányhoz. A kiscsókák, a kombojok és a partizángok se töltenek, csak lőnek. És lőhetnek bármerre, mindig találnak.

Nőjetek fel, Bérencz, Aaattőőő, ez a felnőtteknél nem így van. A szájkarate, tódítás és fenyegetés nem az a fegyver, amivel győzhettek, amikor ennyi pénzről van szó. A pénzünkről, amit nem bíznánk olyanokra, aki másra tolvajt mond. (Emlékezzetek Lopásira!) Mert aki a másikat tolvajnak hazudja, az csak azért teszi, a becsületesek eltávolításával ő osszon a tálból. Vagy mert saját maga lopásáról terelné a figyelmet.

Ti melyikek vagytok?

Timmy

Ma kivételesen: post scriptum.

Sőt, mindjárt kettő.

1.: Sajnálom a bejegyzések címeit. Ha kell, ha nem, pénz és számok. De úgy gondoljuk, az igazságot le kell most már írni itt is, nem csak a cenzúrált gyűlölgomon, buktán, dezinfón próbálgatni,, hogy aztán Jánosék, Jenőék levegyék, saját hazugsággal helyettesítsék.

2.: Jó, békén hagyjuk Bobojszát és Kököjszit. Tweek Tweak és Timmy. Ne nyújtsuk hosszúra magyarázkodással. Ezt választottuk, kész, innen nem hátrálunk.

Bocs, három.

3.: Lesz minden héten Hetihüje, válaszokkal a hozzákérdésekre.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr68232030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald Reagen 2007.11.17. 15:44:34

Enyje, ejnye, egomikomcsi! Téged a tények tényleg nem érdekelmek?

Takács István, 2007. szeptember 3.: "Nem állt Esztergom rendelkezésére az 1.6 milliárd Ft kárpótlás. A megállapodás szerint ugyanis a kárpótlás összegét 2011-ig utalják éz az önkormányzatnak,a 2010-es és 2011-es évben a legnagyobb, összesen egymilliárdos részletet."

Takács István, 2007. november 10.: "Úgy döntöttek a képviselők, hogy egy banki konstrukcióval "előrehozzák" a pénz felvételét. (...) A szerződés alapján 2004. július 2-án átutalták az 1,6 milliárd forintot."

Akkor most ki is hazudott/hazudik?

És ha te olyan jól informált vagy, a következő bejegyzésedben légy oly kedves, és sorold fel a azt a negyvenhárom különböző beruházást, amelyre elköltötték ezt a pénzt!

Székely Deszkás · http://www.pina.hu 2007.11.17. 18:53:28

Ha a hét hüjéje cikkre készültök, akkor 12 hétig, azaz 3 hónapra előre megvan a jelentkezők névsora. Nézz körül.

McMester 2007.11.17. 20:03:36

"A pénzünkről, amit nem bíznánk olyanokra, aki másra tolvajt mond. (Emlékezzetek Lopásira!)" És akkor most ki is nevez tolvajnak kit? Honnan tuduk, hogy te nem hazudsz?

wizz 2007.11.17. 23:12:11

Takács hazugságait magyarázzad ahelyett, hogy Bérenczezel itten te baromarcú!
Olvasod a kommenteket? És ha igen, akkor miért nem válaszolsz rája, köcsög? Ne csak rizsázz, száljál be a vitába hamár az észt osztod. Más kurva városba egy ilyen ember sehol nem lenne, te meg itt bérmegmondó vagy, na fasza.
Cenzúrált gyűlölgomról meg ne ugassál, mert canzúrált a 250 milliós rakás szar esztergom.hu-tok meg canzúrált a kolumbándoki wiwes törzsasztala is, baszki, legalább annyira.
Úgyhogy megint hülyevagy és kész.

vérkommunista állat 2007.11.18. 02:38:12

XD szerkesztő úrnak gratulálok az életéhez...ennyire futotta abból a 8 általánosból?...imádom az ilyen embereket...ahelyett h azon gondolkodnál, hogy hol cseszted el az életed, mért utáltak már ki óvodában is. picit retardált, picit idióta...de belefér.. basztasd csak azokat az embereket, akik elég sok melóval összehoztak valamit a rohadt életben, nem úgy mint te...ülj otthon, idd a tablettás bort, találj ki eszméletlen humoros gúnyneveket, pötyögd be, hidd azt h kurva okos vagy...igazán megnéznélek élőben névvel meg arccal:D hülyére röhögném magam az tuti...

amúgy:
Rágalmazás

179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

Acho 2007.11.18. 12:02:53

Takács nyilatkozatai számomra mindig jó derültségforrást jelentettek. Kíváncsi vagyok,hogy ebből hogy jönnek ki. Bár TomCatnek elég jó a beszélőkéje, tuti, hogy meg fogja próbálni kidumálni magát, meg a kopasz szócsövet...

csodálkozó 2007.11.19. 13:14:22

Rég láttam már ekkora GULYA marhát a Pannon síkon. Úgy látszik mégsem halnak ki a szürkemarhák. Sőt szépen hájasodnak. Az agyuk helyén is zsír van már. Állati vicces barmok. Szépen igába is hajtják a fejüket.Boldogan kérődznek,amikor kedves hajcsárjuk seggbe rúgja őket. Húzd ökör,tinó lesz belőled!

székely deszkás · http://www.kuruc.info 2007.11.20. 00:57:52

meggyes-gulya-takács-kolumbán, meg a többi birka. meddig még?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.21. 13:02:58

fiúk! elfogyott az ötlet? vagy a túlórapénz? :)

székely deszkás 2007.11.21. 22:17:26

ja, telitalálat. Sepénzseötlet.

meg hát ezért ki adna pénzt, illetve aki ilyet csinál, az eleve ötlettelen. Gyertek a közmeghallgatásra.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.22. 07:44:49

vajon lesz rendőri biztosítás is, mint a nyilvános ülésen, ahol ugye "a csőcselék rudosta a hivatal kapuját"? gondolom a tojásálló mellények már beszerzésre kerültek :)
süti beállítások módosítása