HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Csömör városházi bolondozása egymillióba kerül havonta

2007.11.23. 17:36 Egomikomcsi

Meglepő információ: Csömör megjelent a testületi ülésen, és a képviselők előtt megpróbált esküt tenni. Gurultunk a röhögéstől, sajnáltuk, hogy ezt nem tudtuk, mikor a Hetihüjét válogattuk Tweekkel.

Sajnos eléggé hihetően hangzik. De nekünk, gyépéseknek ez biztatás. Valaki, aki sokra vitte. Aki mögé felsorakoz sok okos ember. Akiknek egy ilyen Agyhalál, eszevesztett, végképp dezintegrált személyiségre valló tett élőben... megéri!

Szeretnénk is megköszönni, hogy ilyen módon megnyitotta a lehetőségeket, legközelebb mi is rátörnénk az ajtót a képviselőkre, és elkajabálnánk az esküt.

Viszont szegény Hetihüjénekől, ha a hír igazolódik, elvesszük a címet, mert az akkor Söndörnak jár. Igaz, hogy őt nyíltan segíti Fingfej és Vérencz, de Költődzsentri sem panaszkodhat, hogy az ő vitorláján nem duzzasztott ilyen hátszél.

Vagy megkapja az ehetit.

Kérdeznénk Csömörtól, "nagy tisztelettel", hogy akkor most tett-e esküt? Márminthogy most próbált? Mármint most? És akkor korábban tényleg nem? És akkor ő tényleg nem is volt? Akkor milyen munkapadról ír a gyűlölgomon?

Kérdeznénk Bérencztől, hogy akkor most hány a jegyző? És Csömörnak tényleg járna-e szerinte a lóvé? És ha fegyelmivel kivágták, miért mondja, hogy atörvnytelenségetészrevéveajegyzőblablablablaésmeggyesékcéljablablahatmilliárdblabla...?

Általában kérdezném, ha választanak valakit, választ a köz, úgy értem, választ olyat, aki vezet (és most arra is bátorkodjunk gondolni, akire nem szavaztunk, mert a demokráciában, mégis, az a közakarat, akkor is), szóval több jelöltből választanak egyet, akkor most demokratikus deficitebb mi: ezt a választottat elzavargálni három-négy-tíz Hetihüje-esélyes miatt, vagy a három-négy-tízet kibaszni, mint szarosmacskát?

Még pár szó hetihüjéskedésről.

Vannak azért még jelöltek, köszönet a 15. Hídlapnak, persze nem dicsőség.

Gyenge a heti Bérencz-termés. Jenő, puha vagy, nem beszélve arról a paradoxonról, hogy azokon a lapokon sírol banánköztársaságról, dikatúráról, pofád kényszerült befogattatásáról, amit 13 000 példányban szórnak be minden postaládába. Vagy mi vagyunk Tweekkel hülyék, hogy felfogjuk. De mondd már, hogyapicsbe van az, hogy tucatszor írkáltál már, aztán se fekete Csajka (Volga, Zisz, mittommi), se nem vagy megverve, sem nem tűntél el, tarkón nem lőttek... Baszki, csak nem hazudol?

Feljövőben az alteros-olvasóilevelezős Győrinczy Lörgy, aki ötször le bírta írni azt, hogy kultúrált. Egyébként tévéfőszerkesztő.

Ütős viszont Kanál, ahogy szorgalmazza a kutyaszaratást a Széchenyi térre. Vannak ötletek, látszik, csak egymilliárd kellett hozzá, faltólfalig felújítás, szökőkút. Ne elégedj meg, Katinka, holmi kutyafosatással. Erősebb kell, Söndörság, húzz bele! Meleg birkafaggyú söröskorsóból, sírvavigadj!

Na, elég.

Timmy

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr65239583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.28. 21:26:21

ti fogyasztottatok valami tudatmódosítót, mielőtt ezt a zagyvaságot idebüfiztétek???

próbáljatok mááá meg eccer konkrét dolgokról írni.
nehéz mi? akkor nem lehet mellébeszélni.

a kérdés továbbra is adott:
szeptemberben mi a búbánatért ( :)))) ) tagadta a sájtúreferrrens hogy rendelkezésre állt az nyomorult 1.6 milliárd? he?

Ronald Reagen 2007.11.28. 22:39:36

És a te áldásos tevékenységed mennyibe kerül a városnak havonta?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.29. 00:32:41

ezt biztosan nem 80 fillér/karakter áron mérik mint a gyanakodás programját!

Libsibolsi 2007.11.29. 06:26:35

Próbálom dekódolni a szöveget, de hát már megint csekélyértelmű vörös lehetek, mert az istennek se tudok kihámozni belőle egy értelmes gondolatot.

Abban viszont igaza van a kedves bloggolónknak, hogy igenis örülnünk kell, amiért még nem vagyunk tarkónlőve. Én örülök is, nagyon-nagyon, s ezért igen hálás vagyok a kedves bloggolónak (no meg a főnökének is).
Tényleg, a demokrácia ma ezt jelenti Egomban: örülj, hogy nem lőnek le vagy ha kisebb csibész vagy a szemünkben, akkor örülj, hogy nem visz el a feketeautó.
Fűzzük tovább a gondolatláncot! Ha a demokrácia ebben nyilvánul meg, akkor viszont kulturális téren szeretném, ha a gyerapodás programjának következő ötéves tervét már egy népszerű társszerző, mondjuk Kozsó közreműködésével készítené el a nagyságos demokratikusan megválasztott királyunk. Minden egyes magvas gondolatot követne egy kis nagyon mély értelmű négysoros. Vagy ami még jobb: a nagyonmagvas gondolatokat szedhetné Kozsó rímekbe, s így sokkal könyebb lenne megtanulni azokat a szegény királyi szolgálóknak. S az egyszerű nép körében is sokkal könyebben terjedne az ige (ld. görög drámák!), hiszen még olvasniuk sem kellene tudni hozzá, elég lenne esténként összeülni a tűz körül, s egymásnak elszavalni esetleg elénekelni a "Szent Gyarapodás Programja II."-t. Ja, s akkor viszont tényleg nincsenis szükség már iskolára sem, úgyhogy össze lehetne vonni az összes sulit egy épületbe és intézménybe, és elvinni kertvárosba, majd odaajándékozni Dorognak. Ezzel le is van a gond a sok renitens okoskodó diákkal-tanárral. S akkor királyunk is abbahagyhatja a felesleges tanulnipróbálást, mert már nem lesznek nála magasabb végzettségű polgárok sem (bár itt egy kicsit elgondolkodtam, mert mit fog tenni szegény blogházigazdánk a diplomájával???).

Jaj, ne szaladjunk ennyire előre a rózsaszín álmok országába, maradjunk annál, hogy most örüljünk, mert ma még tényleg nem lőttek fejbe egyikünket sem, pedig biztosan megérdemelnénk, csak az az átkozott jó szíve a királynak, az ....

g. 2007.11.29. 13:57:15

\"...ezt a választottat elzavargálni három-négy-tíz Hetihüje-esélyes miatt\"

Van ez a Gyurcsány. Barom ő is, tudjuk mind.
De Gyurcsány megválasztott, méghozzá demokratikusan.
Nézzél TV-t néha, van indexet. Különös tekintettel a sztrájkokra meg \'zavargásokra\'. Ahol tízezer ember akarja őt elzavargálni. Vagy százezer. Tökmindegy, mert tízmillióan vagyunk, ahhoz képest pedig a százezer is csekély kisebbség.

Mint szerencsétlen elvakult jobboldlait, kérdezlek:
Nekik szabad?

(Háttérinfó: ha csak az istvános tüntetést nézed, nem tíz ember volt ott, hanem több. Sokkal több...)

wizz 2007.11.29. 15:21:26

a törvény az törvény és ez vonatkozik minden kurva politikusra. aki meg nem tartja be a játékszabályokat azt megbasszák. így megy ez.
most esztergomot baszták meg. megbaszta a közighivatal és megbaszta a bíróság is. nem azé mer tittmann irányít dorogról meg nem azé mer komcsiország hanem azé mert meggyes megint fasz volt éskész.
és fizeti a havi egymillát az egész város a kurva meggyes miatt mer kollektív bűnösség. megválasztottad most szopsz mindenér amit elkúr. ismerős?

és ne próbáljátok ráfogni csomorra baszki nemő volt hülyefasz. ha faszorrú meggyes nem bassza ki csomort akkor most nem kerül egymillába havonta.
ilyen egyszerű, te büdösparaszt!

savanyi 2007.12.05. 09:14:48

Nem veszed észre te ronda hájfej, hogy a polgármestered bolondozása kerül havi egymillióba a városnak? Vagy észreveszed, de a mocskos zsoldos nyelved nem érdekli.Csak fizessék ki a karaktereket a mi pénzünkből.
Mivel nem hajt végre egy jogerős bírói ítéletet.
Végre van , egy ember, akinek nem törik meg a dereka,ha a törvényes úton keresztbe tesznek neki.Őt úgy hívják Csomor Sándor, Esztergom Város Önkormányzatának Jegyzője.
Van egy álmom: egyszer újra a törvény, és a polgárok megbecsülése lesz a természetes Esztergomban.
A hozzád hasonló lelki szörnyetegek pedig visszatakarodnak sötét barlangjaikba, ahonnan előkúsztak, a mocskos kocsmák hányadék szagú asztalai alá.
süti beállítások módosítása