HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Ja, majdnem elfeledtük: Hetihüjénk, az 1,6-os dzsentri, és a Hazug, Aki Értetlennek Akar Látszani

2007.11.23. 16:51 Egomikomcsi

Ééés a heti nyertesűűűnk: a Majom, aki elköltött volna 1,6 milliárdot fél év alatt.

Hátbravó. Te nem vagy egészen Tajgetosz-kompatibilis, és soha, de soha nem láttál még építkezést.

Menj be, kérdezd meg. Avagy: menj fel, nézd meg (a Kanonok sort, te éhes proletár). Aztán mondd meg, szerinted fél év alatt be lehet-e ott fejezni a felújítást?

És melyik nagyonhülye a spanod a polgármesteri hivatalban? Vagy a fényképezősmobillal valamelyik hülye képviselő-haverod volt felfegyverkezve? Fingi? Aaattus? Bérencz? Killer és Lopás? És ekkora aggyal nem röhögtek ki a lányok? Fiúk?

Erre vered magad? És még Bérencz óbégat dzsentrivilágról. Pedig ott van a pártján, őt támogatva Hetihüjénk. A Költő.

Második helyezettünk, ugyanezen a területen csúszik-mászik ő is, úgyhogy vigyázzanak, össze ne ütközzenek, aki azt nem érti, mikor és honnan van pénz.

Neki küldöm megértéssel és megbocsátással, amit bárki, ismétlem, bárki megérthetett volna, ha nem kizárólag írna, hanem néha olvasna. Jó, ahogy tud, ha kell, hangosan, de olvasson.

Szóval:

1. Volt egy kötelezettség, kiköltözni az egyház épületéből. Apropó, nem valami komcsi diktatúra rabolta ki az egyházakat? Szép volt, mi, mocskok?

2. Volt egy másik kötelezettség, új helyre telepíteni az iskolákat. Tudjátok, ahol annyi minden szép és jó és hasznos dolgot tanulhattatok volna. Torzgeci, te még tanulhatsz is, nincs későn.

3. Erre kapott az önkormányzat két-három évet. Kettőt, de a Szatmári Irgalmasok még vártak egy évet.

4. Erre kapott az önkormányzat egy ígéretet az ügynökéktől, hogy 2004 és 2011 között adnak is pénzt hozzá. 2004-ben rögtön tízmisit. Az az összeg 160-ad része. Gavallérség, mi? De legalább megtanulnak spórolni.

5. Az önkormányzat az ígéretből csinált pénzt. Ezt a polgármester (nektek: A Polgármester, ha beszartok, akkor is) többször el is mondta. Úgy csinált, hogy keresett egy bankot, amelyik odaadta előre az egészet, 1,6-ot, és a csurrantó-cseppentő államtól utalt összegeket meg átküldik neki.

6. Így lehetett egyáltalán elkezdeni a melót. A Kanonok sorit.

7. A Kanonok sorra elköltenek év végéig 1,6 milliárdot. Vagyis oda került az erre kapott pénz, ahova kellett. Oda költötte el az önkormányzat. Olyan jófej volt, hogy ráköltötte azt is, amit a kormány nem is adott. Olyan jófejség, pedig kurvára nem biztos, hogy a 2008-as, 2009-es, 2010-es és 2011-es részlet megjön.

Most akkor mi bajotok van? Az, hogy leírták, hogy a komcsikormány nem adta meg a szükséges lóvét? Hogy trükközött a részletfizetések beosztásával? De hát ilyenek vagytok ti mind, miért fáj, ha kimondjuk? Az önkormányzattal vitetik a balhét a minisztereitek és a főlopó? A lopó kongó ürességű feje?

Nem nyújtom hosszúra a búcsút: hazugok vagytok

Timmy

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr36239546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acho 2007.11.23. 19:25:35

Egyre gyengébben produkáltok, fiúk! TomCat nem lesz megelégedve...

đ 2007.11.23. 22:47:16

Ha már többesszámban beszél/beszélnek, akkor legalább vállalja/vállálják magukat. De van egy sejtésem, hogy csak többnek akarja/akarják láttatni a blogot, mint ami valójában. (Egy TÉNYLEG mocskolódó, önmagát/önmagukat tévesen az egyetlen igaz és hiteles embernek/embereknek gondoló személy/személyek értelmetlen \"írásait\" tartalmazó honlap.) De ha már akkora paraszt vagy, hogy mindenkit letegezel, akkor én is megteszem. Ha azt hiszed, hogy jó a humorod, akkor tévedsz. (Ebben is...) A humor szubjektív dolog, de amit te csinálsz, az csak durva köpködés. Nem vicces. Szánalmas... Egy hosszú távú beruházást (iskola építés/felújítás) nem lehet elkapkodni. Ezért kapott mindenki több évet. Ha az önkormányzat elcseszi, akkor elcseszi. Felelős a polgármester, az alpolgármester, a képviselők és mindaz, aki nem végezte rendesen a feladatát. Nem a szülők voltak azok, akik nem tettek meg mindent. A pontjaidhoz:
1. Igen, a kommunisták tették. Ha a szar fejed már akkor is rontotta a levegőt (a rendszerváltás előtt), akkor te is az vagy. Büdös, rohadt kommunista. Épp úgy, mint azok, akikre ráaggatod.
2. Kötelezettség... Akinek van, az betartja, kivéve a komcsikat? Kötelezettsége mindenkinek van, de nem sokan tartják be, ehelyett csak a jogaikat kérik számon. Van aki ezt se teszi meg, egyszerűen figyelmen kívül hagy néhány jogszabályt.
3. Erre SZÁNT az önkormányzat 2 évet.
4. Naja, megint az ügynökösdi. Ha éltél akkor, akkor tudnod kéne, hogy a te embereid is csináltak ilyet. Ha meg nem éltél, akkor meg ne pofázz az ilyenről.
5. A polgármester tagadta. Mint az összes többi embere. Ez a faktoring, kedves Mindenhez Értő barátunk. \"nektek: A Polgármester\" Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ez már-már személyi kultusz. Fúj, mocskos komcsi....
6. Igaz, piros pont...
7. Még senki nem kapott hivatalos elszámolást az 1,6 milliárdról. Még te se. (Vagy igen???) Az önkormányzati értesítőben felsoroltak sem érik el ezt az összeget.
Ne hazugozz. Ha az általad gyomorig nyalt oldalt nézzük, az se jobb. Hazudik, de még be se vallja. Erre vagy büszke? Ez nem jobb- és baloldal. Ez a politikusaink által bebetonozott rendszernek köszönhető gerjesztett állapot. Nem az ország k..va, hanem rengeted ember, aki benne él. Eladják magukat, de ebből a főnöke profitál. Neked még ez se jött össze...

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.23. 23:04:34

Te NagyonOkos!

eszem azt a szép szádat.

te most rohadtul nem a kérdésről hebegsz... csak maszatolsz...

T.I. azt mondta szeptemberben, hogy NEM ÁLLT RENDELKEZÉSRE 1.6 milliárd aztán novemberben meg már MEGVAN AZ 1.6 milliárd, sőt 2004-ben megvolt.

erről büfizz valamit ide.

puszi a hasadra.

Ronald Reagen 2007.11.23. 23:34:25

egomikomcsi, nagyon gyenge vagy! Látogass szorgalmasan kurucinfót, demokratát, stb., és akkor rájössz, hogy van még mit tanulnod! Te még gyalázkodni sem tudsz igazán! Arra azért kíváncsi vagyok, Tompika vajon mit szól az itteni tevékenységedhez, ugyanis jelenleg Esztergomban a legtöbbet te ártasz neki! Ha egy kicsit szorgalmasabb vagy, garantálod neki, hogy elveszítse a következő választásokat :))))))))

wizz 2007.11.24. 00:13:55

"Ezt a polgármester (nektek: A Polgármester, ha beszartok, akkor is) többször el is mondta."

Ezt az a polgármesternek nevezet idióta faszorrú szájbavert görény el is mondta, meg le is tagadta, többször is. És kurvaára nem jófej volt, hanem a kötelességét tette, de azt is baszott szarul. Nem épült itt lófasz se, kifestettétek a helljksz-t a barom istvánosoknak, még azt is késve.
Büdös kurva vagy te, hogy mindezekután neked jár a mocskos pofád.

McMester 2007.11.24. 00:22:40

Kit értesz "Majom" meg "Torzgeci" alatt, te Igazság Szava?

székely deszkás 2007.11.24. 18:47:58

TorzGeci: meggyestomi
Majom: a szavazógépei

Libsibolsi 2007.11.27. 06:22:31

Nem lehetne egy kicsit pörgősebben? 3-4 nap telik el két "szellemes" beírás között, nem erre számítottam. Hát csak ennyit ér a városunk?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.27. 07:42:48

Libsibolsi! Te ezt nem értheted! Nem úgy van az, hogy csak ide beírnak valami rettenet szellemeset.

1. A munkaértekezleten megkapja az irányelvet ez a jómunkásember az ő szellemi vezetőjétől.

2. Aztán megfelelő állapotba (mittomén: transz, pszichodelikus látomás) kerülve papírra veti a fizetett megmondó ember (0,8 Ft+áfa/leütés).

3. Ezután jön a lektorálás. A helyesírás nem számít, mert van amikor a popcornkirály nem ér rá és olyankor csak az öreg székely nézi át draftot.

4. Előfordulhat, hogy időközben új ötletek születnek : "Pityukáim ezt meg ezt még írjátok bele, mert kitépem a bajszod/elveszem a laposüveged!" *

*szabadon választott

Ilyenkor a 2. ponttól kezdődik elölről az egész.

5. A gyengébb ötletek akár a Weekly BridgePage olalain is megjelenhetnek (lásd: olvasói levelek: Fosós és Görény PolKör írásai vagy az Orbáni frakció képviselő bejegyzései, na meg az új: városházi szempont)
Az igazán bátor, jólmegmondós szövegek kerülnek ide!

6. És ez nekünk jó.

Libsibolsi 2007.11.27. 11:08:48

Jaj, az öregszékelymindenhezértőszakember, az nagyon hiányzik. Ő miért nem ír ide is? Vagy csak idő kérdése?

A Pityuka az, aki írja ezt a blogot? Pityuka miből él? Hol dolgozik és mit? Tanulta ezt valahol?
Megannyi kérdés.

Libsibolsi 2007.11.27. 11:17:58

Idézet az OXIBLOG-ból (oxiblog.freeblog.hu/ Időpont: 2007. november 13.):
Utóirat: Ha lehet hinni a városi pletykáknak, akkor higgyünk. Mint mesélik, pont ezen a napon (nov.17) rendez "Heteroszexuális fesztivál"-t Gulya Pisti a Víziváros egyik éttermének számító éttermében. A buli szlogenje mindent visz: "Ha nem jössz el, buzi vagy!"


Ez a Pisti a Pityu? Vagy már megint összekeverek mindent mindenkivel a vörös ködömön át?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.27. 20:54:12

István gyerek "életrajzából" idézek:

"...született Miskolcon. Aztán „nyugatos” lett, a bukó Nap irányában vándorolt, vagyis csak ment bazilikatorony-iránt: Eger, Budapest, Esztergom..."

forrás: www.spanyolnatha.hu/index.php?menu=2&rovat_id=945&id=967

amúgy tetszik ez a bukó Nap... hamarosan asszem nagyot fog bukni az ő vezércsillaga...

Ronald Reagen 2007.11.27. 22:57:25

"Tanárnak tanult, újságíró lett"

Annak csak örülni lehet, hogy nem lett tanár, de hogy mitől gondolják azt, hogy újságíró...?

Libsibolsi 2007.11.28. 10:47:08

No, az iwiw-en rákeresve az említett úr lapjára először a fotón lepődtem meg. A társas képen ugyanis pki látható, aki mindennek mondható, csak jobbos újságírónak nem -> MaNcs, Magy.Hírlap (nem a mostani), Népszabi, Hócipő; ezen kívül állandó vendége a szadeszes rendezvényeknek. Tudták egymásról, hogy kivel lesznek egy képen?
A másik meglepő a közös ismerőseink nagy száma. Pedig hát a madarat tolláról...

Aztán pedig az is lehet, hogy nincsenis szó itt elvekről, kéremszépen, hanem csak a nagy büdös megélhetés az, aki itten diktál. (Mint nemrég rádöbbentem, egy régi "úttörőcsapatvezető pajtás" is található az egomi képviselők között. És az illető nem listáról került oda. Csak akkor most az a pajtás dolog volt a megélhetési biznic, vagy ez a mai politikai álláspont nevezhető annak. Vagy mindkettő. De akkor legalább elvhű az illető.)

Libsibolsi 2007.11.28. 10:51:11

A Nap járása alapján már kezdhetnek reszketni a Komáromiak és nem árt felkészülniük Győrben sem a polgároknak. De gondolom folyik a szorgalmas német tanulás, s akkor mi már felsóhajthatunk, nesztek labancok.

Ronald Reagen 2007.11.28. 16:29:05

Kedves Libsibolsi, szerintem Para-Kovácsnak szar lehet egy képen szerepelnie vele!

Libsibolsi 2007.11.29. 06:39:10

Nem tudom, láttátok-e már pki-t kereskedelmi tv-k okos műsoraiban. Egyszer meghívták az egyik könyve kapcsán egy reggeli adásba, ahol a nagyonmélyértelmű műsorvezetőkisasszony próbált vele beszélgetni, asszem a 'Horro vakui'-ról. Pki végigmosolyogta az adást (hiába, ilyen a médiavilág és a piacrólélés ma, nem lehet üszintén viselkedni), mindössze a vége felé kezdett kinyílni az a bicska a zsebében, de akkor is csak annyira, hogy a kedves riporternőjét, Pokrivtsák Mónikát átkeresztelte doktorpoki-ra.
süti beállítások módosítása