HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Demagógok, böööeee... 1. (mert lesz még, az biztos)

2007.12.03. 20:31 Egomikomcsi

Mindjárt első Jenő, a fejlehajti. Megnézhetném, kispofám, mikor hajtod le mélyen a fejed, amikor hibáidat reája olvassák? Klaszter, tudod, "fürt, nyaláb". Szakítottál is belőle. Milliókat. Gyümölcsöző volt számodra. Mint vezető faszagyerek. Vagy mondjuk nyaláboltál magadnak belőle szépen.

Vagy szégyen. Neked jó volt. Tellett erre, arra. Az esztergomi autóipar? Amiből a fél város él? Ami az adót fizeti? Na, azt nem virágoztattad. Baszki. S pont.

Meg azt is megnézném, Bérenczkém, ahogy Söndörral, Pitkusálékkal, Ravaszez Gyalázzsal biznyákolsz. Ahogy hívod az újságírókat. Mit gondolsz? Márha egyáltalán nem túlzás ez a kérdésben foglalt állítás? Mit vinnél előre? Miért a tisztát zavarossá zavarítani? Mit fogott a hálótok? Sikoltva akarod magad mellé állítani a faszt, aki nem vágja le a füvét, mert szerinte az a közösből, a köztől neki jár. Demagógia! Vérencz! Hát nem látod? Nettó demagógia!

Elmondom, neked, Jenő, mert kérdeztél: nem, nem ez a követendő példa. Nem az áskálódásod, szervezkedésed, a kis földalatti mozgalmacskátok. Nem a komcsiskodás. Nem a hisztérikus diáklányok, nem a tojáshajigáló szülő, nem az, hogy szégyenzakóban, a szöszösmálnásban, feszítesz a téren. Nem vetted észre, hogy lefényképeznek a gyűlölgomon? És én megnéztem, jaj!

Második: Aaanyíriaaa. Aaattilaaa! Hát téged mivel érdemeltünk? Aki a sajátjait viszi jégre, aki belebuk a nagy szenzációba. Nettó irigység, vagyis nettó demagógia.

Mára kiderült, se pénz Tőkéséknek, de még szerződés sem. Majd, lesz. De akkor sem kampányra. Hanem mert Esztergom így támogatja évek óta a határon túliakat. Tudod, akiket megtagadtatok. Megtagadtok. Akiket te is megtagadtál 2004-ben. Akiket megtagadsz.

Azóta tudjuk, hogy szarember vagy. Egomikomcsi. Kérdezném, jó-e abban a komcsipártban tagnak, amelyik egy közismert szekus, Frunda szekerét toligálja odaki? Egy románét?

Őőőaaa, hát gondolnád, nem vehetni észre, milyen bizottság kilyen ellenzéki tagja vagy, Nagyeszű? Ahonnan megszereztél valamit? Aztán Lopási-e a felbujtód? "Jó lesz, Attus! Ha megjelentetjük, jól ez meg az (Ez Van) lesz. Azért a listán már nem állítunk előre, mert én még vissza akarok térni (Terminatrix!), meg hát nézz magadra, nem bírol kaliber lenni, csak nemmondommi. Az, az, csak kisebb, és olyan hülyén lóg. Az." Te meg elhitted? Őőő-eee?

Jó-e, kérdezném, abban a komcsipártban, ahol így égetnek téged? Aki rongy, persze, az égethető.

Te pedig égésedet kivitted a Városházáról, túl a komcsipárt irodáján, elvitted messze, mindenki lássa. Hát láttuk is, a dezinfón, a gyűlölgomon, a Valaggazságban, a Készbadarságban meg a Pékfaszában. Jesszbassz! Menj a helyedre, hülyegyerek!

És ez csak a hétvége, péntek, szombat, és a hídlapos vasárnap. Mi lesz még?

Nacsátok!

Timmy

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr88251298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g. 2007.12.03. 21:05:27

Nagyon ócskák ezek a szóviccek, erőltetettek és szarok. Nem kéne ezzel elbaszni, bár már mindegy. Ami nem megy, azt ne erőltessétek!
Ja, hányan olvasnak titeket? És azok honnan jöttek?
Bukta? Szeretgom? Fasza. Kaptok ingyenreklámot, cserébe masszívan égetitek a veletek együtt gondolkozókat. Marhák...

đ 2007.12.03. 21:44:54

Te konzervatív paraszt! Te mennyit adtál a SAJÁT, TISZTÁN szerzett pénzedből a határon túliaknak? SEMMIT!!! Akkor meg minek ugatsz??? Az adófizetők meg nem azért dolgoznak, hogy egy Tőkés-féle kapjon pénzt, miközben a város megfullad az adósságban. Nem az adófizetők miatt. Nem Gyurcsány miatt. Miattatok.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.12.03. 22:14:07

sokat írsz, de nem mondasz semmit. hm. ügyes :)

McMester 2007.12.04. 18:09:01

"Miért a tisztát zavarossá zavarítani?"
Ha neked EZ tiszta, hát akkor töröld ki a csipát a szemedből!

"dezinfón, a gyűlölgomon, a Valaggazságban, a Készbadarságban meg a Pékfaszában" - igen, ezek mind a proletár diktatúrát életetik nyíltan és tagadhatatlanul...Gratulálok fiam, már megint hülye vagy!

Ja, és ha már így románozol össze-vissza, akkor bizonyára tisztában vagy vele, hogy rengeteg román nemzetiségű KOLDUSSZEGÉNY EMBER vallotta volna magát inkább magyarnak(pedig nem dicső arrafelé magyarnak lenni!), minthogy éhezzen, és így némi segélyhez jusson - amit a - TE - pénzedből is fizettek volna... Amikor Viktor Vezér azt mondta, hogy igennel kell szavazni, biztos benned is elült a románok gyűlölete...

Legközelebb valamit mostmár tényleg alakítsál Timmy, mert sikertelenségedet látva, még Tweak Tweak téged is kikiált komcsinak! Akkor aztán hatalmasat röhögünk rajtad!

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2008.03.05. 20:14:36

Egomkomcsi!

Te annyira de annyira jófejvagy, sőt tutira, szal ha találkozol valakivel a városházáról, aki pl. monnnyuk jóhajú sajtóreferens vagymi... akkor szóóóójjá má neki, hogy a 250 milliós www.esztergom.hu-n van egy fórum...

na ott soha és senki nem kapott még semmiféle választ vagy legalább valami olyan reagálást, hogy jóvannadenemérdekelmitírtok ide.

Ugye segítesz és beszélsz a sajtóóóóóssal!?

Köszönöm nagyon!

A te kedvenc MeggyesBuktád

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2008.03.11. 21:59:34

Látom beszélsz magadban :)

Köszönöm a viszonylag gyors intézkedést! Moderálásból ötös. Most aztán már majd válaszokat is várunk azon a fórumon...

Gyorsulj mint a GYP! :)

süti beállítások módosítása