HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Hetihülye

2007.12.07. 13:29 Egomikomcsi

Nna, röviden:

Első: Csömör Söndi

Második: Szaroskati

Harmadik: Lápisó

Nem mind eheti. De mind beveheti.

Nacsá, Pöcsök!

Timmy

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr54255537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald Reagen 2007.12.07. 16:21:18

Vérig vagyok sértődve!!!!!!!!
Engem megint kihagytál!!!!!!!!
Most szégyenkezhetek és magyarázkodhatok az ismerőseim előtt!!!!!!!!
Hát én már hülyének sem vagyok jó????????
Hát Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni????????

Azt írod, mind beveheti. Nos, a barátod elárulta, hogy a tiéd banánízű.... Szerencsédre a lányokat szeretem, mert különben komolyan venném ajánlatodat, csak esetleg - mint a kezdő prosti - Honolulu helyett Kamcsatkát mondanák közben. Szerintem az nagyon fájna neked :))))))))

Meggyes Tamás 2007.12.07. 16:44:23

Kedves Egomikomcsi barátom, mivel szeretném a következő választásokat is megnyerni, kérlek, hagyd abba ezt a stílust. Ígérem, az apanázst továbbra is folyósítom Neked - hiszen van még erre keret a köz pénzéből!

McMester 2007.12.08. 17:41:52

ki az a "Szaroskati"?

Ronald Reagen 2007.12.08. 22:18:49

Szerintem egomikomcsi leánykori neve :)
süti beállítások módosítása