HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Válaszok, baszkolódásokra

2008.01.29. 12:48 Egomikomcsi

Picinyeim! Gyíkarcok!

Ronald Reagen: az Ronald Reagan, ha még ezt, meg a "kulturált" szó helyesírása sem megy, húzz a picsába, egykomám. A találgatásod meg mellément. Hülye vagy fiam, leülhetsz. Mit tudsz te a jómodorról?

Deszkáskám, ugye látod, fent, a te találgatásod is mellé. Mellesleg a hozzád hasonló seggbefasz-pártiak nem érdekelnek, hiába riszálsz. Divatodnak annyi, mehetsz Szeteyvel a szopóágra (nem a dohánybizniszre gondolok, baromarc).

Csj, tudtam, hogy bejöttök a Deep Throat-utcába. Ja, és igen, mond nekem valamit a Watergate-botrány, mi több, veled ellentétben le is tudom írni, köccsi. Pár dolgot azonban elfelejtesz, baszki, jó esetben, rosszabb esetben meg félretájékoztatod az olvasókat. Persze ez annyira nem gáz, olvasom ám a kommenteket, balra van már tekerve a fejük szegényeknek, sőt deszkásnak a pöcse is. A kis szaros farka.

Szóval és 1.: ne már összemosd a készbadarságos írást a hetvenes évek egyik meghatározó ügyével, oknyomozó riportsorozatával, hélo!

És 2.: ne már Jenőt, aki a saját nevét sem bírta helyesen lehozatni az újságban, párhuzamba állítsad Deep Throattal*, aki egyébként W. Mark Felt, fontos ember fontos helyen, hélo!

És 3.: ne már Küblencet, aki vörös pártírnok, meg Bob Woodwarddal meg Carl Bernsteinnel, akik a híres oknyomozó újságírók, hélo!

És 4.: ne már a The Washington Postot, ami egy nívós lap, a Szétdagadtsággal, ami a komcsipárt brosúrája, hélo!

És 5.: ne már elhitesd, hogy Meggyes az Nixon, az egyik épít, csapatja magát, vív a kommerekkel, Bérenczet is közéjük értve, család- és gyermekpárti politikát csinál, fejleszt (ez Meggyes, hogy tudd), a másik meg titkosszolgálatilag figyeltette az ellenzéket, elbaszta a vietnami háborút, teret engedett a vörösöknek, kurvasokáig akart elnök lenni, mindig vesztett, mire megnyerte, el is cseszte (ez Nixon).

Vagy nálad Jenő a Nixon helyébe lépett Ford, aki rögtön felmentette bűnöző elődjét, elveszítette a háborút, elkúrta a repik renoméját, hogy utána a még bénább Carter jöjjön, aki meg hagyta, hogy Khomeini megbuktassa a perzsa sahot, hogy kitörjön az irak-iráni háború, aki feladta majdnem a hidegháborút, aki miatt a ruszkik bementek Afganisztánba, és az amik nem mentek el a moszkvai olimpiára.

Meki: egy kecske? Egy szaros-büdös-szarvas-patás-szőrös kecske? Hát gratula, akkor inkább deszkást, seggbe. Milyen beteg fixációk jönnek még fel belőletek, Bogaraim? És mi a kurvaélet bajod van a bekezdésekkel? Nácik?

blogolló: gyenge vagy, gyenge. Na még egyszer elmondom: ez a stílus itt nem személyiségem része. Úgy döntöttem, hogy így írok itt, másutt meg máshogy. A „stílus maga az emberrel” jösz? Mint egy iskolás? De itt gyerekek ne játszanak már, pöcsös, húzz el a vérbe.

én: A lóvémért ne aggódj, köszike, nem Meggyestől jön, nem fogyott el. A szerek miatt sem: nem élek velük. A poklos rész fájt: nem tudsz te semmit a pokolról. Kívánom, ne is tudj.

*: Deep Throat, avagy Mély Torok -- végülis van párhuzam, ha érted, mire gondolok, szopásra, konkrétan, ahogy Jenőt párhuzamba állítod a mélytorkú leszopással, érted, segges, érted. Jenő biztos hálás lesz neked ezért. Meg deszkás is.

Most szóba álltam veletek, baromarcok, nem lesz mindig így. És nektek, szüleiteknek, gyermekeiteknek SZÉP NAPOT ÉS HOSSZÚ, BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK.

Na csá!

Timmy

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr99316200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2008.01.29. 16:47:52

Látom, ez mélyen érintett (egy másik deep throat-ra gondoltál közben?).

Ilyen hosszú magyarázkodást sem olvastam még.

Kár, hogy az alaptézist nem tudtad megdönteni észérvekkel. Szóval mégiscsak szokás újságírói körökben névtelen informátorokra hivatkozni cikkekben...

Köszi, hogy te is elismered.

Ronald Reagen 2008.01.29. 17:07:43

"Ronald Reagen: az Ronald Reagan, ha még ezt, meg a "kulturált" szó helyesírása sem megy, húzz a picsába, egykomám. A találgatásod meg mellément. Hülye vagy fiam, leülhetsz. Mit tudsz te a jómodorról?"

Ja, ha Te jobban tudod, hogy engem hogy hívnak :)))

Kulturált kontra kultúrált - Te még elütésről nem hallottál?

Egy jó meleg, szaftos, szőrös picsa nem is rossz dolog :) Adtál egy jó ötletet a mai estére, köszönöm :))) (Sajnálhatod, hogy Te ezt az élményt nem ismerheted meg, hiszen Te a faszt szereted...

Szerencsére nem vagyok a komád, le is égne a bőr a képemről!

Mikor és hol lehet leckéket vennem Tőled a jó modorról? A "vennem" szót szó szerint értettem, hiszen Te még a négy elemis bizonyítványodat is vetted...

blogolló 2008.01.29. 17:27:50

Ezzel a gyengeelméjű szerencsétlennel nem érdemes vitatkozni, mocskolódásban úgysem tudja felvenni vele a versenyt senki. Még hogy "ez a stílus nem a személyisége része"! Van neki olyan? Akarom mondani igazi, vállalható, önálló személyisége?
Utoljára szóltam hozzá, olvasni sem vagyok hajlandó többet ezt a szemetet.
By!

McMester 2008.01.29. 19:30:41

Ez nem válasz, ember, hanem önégetés. "Úgy döntöttem, hogy így írok itt, másutt meg máshogy." - na mutass egy példát! Vajon miért nem találsz? Biztos azért, mert (közhely, de igaz) nem megyünk a szintedre, mert ott megalázola rutinoddal. "De itt gyerekek ne játszanak már, pöcsös, húzz el a vérbe" - tiszta "south park-i gyűlölet". azt pedig nem a felnőttek nézik...fogadd meg saját intelmed Láss tisztán és légy jó!

Ronald Reagen 2008.01.30. 07:18:04

Kedves blogolló, szerintem kimondottan rosszul teszed, ha nem vagy hajlandó többet olvasni ezt a szemetet. Hidd el, ennek a szerencsétlen, embernek látszó élőlénynek az írásait olvasva végtelen boldogság öntheti el az embert.

Én például ma reggel is, amikor felkelvén belenéztem a tükörbe, igen nagyon boldog voltam, hogy nem én vagyok az egomikomcsi! Gondold el, szerencsétlen mit érezhet reggelente - feltéve, hogy egyáltalán van tükre, és tudja, hogy az mire jó :)))

ÉN 2008.01.30. 12:45:16

"A lóvémért ne aggódj, köszike, nem Meggyestől jön, nem fogyott el. "
Hiába menekülsz, hiába futsz, mégis mindig lebuksz:)

ÉN mondtam, hogy Meggyestől jön a lóvé, akkor most miért is mentegetődzöl?

Beleviz Elek 2008.01.30. 18:21:40

Gulya, Te Hájfejű Őshonos Szürkemarha!
Mikor veszed már észre, hogy a Hídlapban lehozott, hozzád hasonló undorító írásaiddal ártasz a helyi Faszfejű Idióta Degeneráltak Elbaszott Szövetségének, egyszerűbben az esztergomi FIDESZ-nek.
Az esztergomi birkanépnek-akik Füves Tomit az egykori drogdealert több alkalommal is megválasztották helyi kiskirálynak- már kezd elege lenni belőletek.
Sorry, de gerinctelen férgekkel csak ilyen stílusban lehet szót váltani!? ( dr. Kolumbán, Gulya,Bajuszos Pataki és a többi genyó)

Ronald Reagen 2008.01.30. 22:17:57

Kedves Beleviz Elek, ne sértegesd az őshonos szürkemarhákat :)

Gulya Városházi Szempont István csak szeretne olyan értelmes és hasznos lenni, mint ők!
süti beállítások módosítása