HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Most menni az annyi, és demokrácia-e a'?

2008.03.12. 18:32 Egomikomcsi

Nacsákány, Pöcsök!

Mindenképpen szeretnék megemlékezni Kurvajógáborról, a szerencsétlen japán katonáról, aki.

Aki ül mostan a gyűlölgom dzsungeljében, és azt írja, hogy az esztergomiak 34%-a szavazott a GyP-re. Nekem, gyp-snek ez a rövidítés szimpi, egyébként. Egyébként meg lehetnte GyaPi is, a Gyariprogi már betegesen hosszú. De legyen bármelyik is, kurvaéletbiztos voltam, hogy előáll majd valamelyik agyparány, és elmekegi, hogy.

34% az apád fasza, édesem, Gáborom. Ahogy nem 29,6%-kal választották meg a maszopos tolvajbandát a szadeszes orgazdákkal. Ahogy nem 0,0025-0,0026%-kal fogadnak el törvényt. És nem 0,0032%-kal alkotmányoznak. A népszavazás, Gáborfiam, olyan (úgy van), hogy aki elmegy, az szavaz. És aki ebből a népességből többségben van, az a többség. A másiknak meg a „horngábori opció”. Most így mondják finoman, hogy „húzni a picsába el”. Kis limittel, persze, mert télleg nehogymá páran. De 4 000 000 +, bakker, ez már valami. Mutassatok egy nagyobbat. Ötöt mutatok kisebbet.

De most úgyis a GyP-ről szeretnék írni, nem ami itt húz befelé, halkan szelelve a fejembe, hanem amire szavaztak sokan, kevesen meg ellene. Előbb arról, hogy a dezinfón meg a szargomon már nyomják a népleváltós demagógiát, hogy a Meggyesígyúgy, hogy átbaszta a népet. Az meg bedőlt, jajjaj, hát milyen nép ez már? Milyen megtévesztett, szar nép ez?

Fiaim, kurvanyátok, ne már itt pofázzatok, és pont ti akarjatok erkölcsiséget. Hát kemény aknamunkával ti basszintottátok el a moralitást, de nagyon. Meg az okosnépet, vokspopulit, minden kollektív okosságba vetett bizalmat ti tettetek tönkre, azzal, hogy a böszmeapátok hazugságkampányába beszálltatok, itt hinteni a konkolyt a tisztabúzába. Meg váltani a népet lefele, de mokratikusan.

Anyátok, mekkora csírák vagytok, hát ti nem vagytok alkalmasak második nyilvánosságnak. Az ugyanis nem megszüntetni akarja az elsőt, gyíkfejek, hanem alternatíva kíván (liberális attitűd) vagy akar (komonista attitűd) lenni. De nem überelni. Márcsak azért sem, mert nem tudna az első nélkül működni. Mert anélkül nem lenne második, nem lenne más.

És mind a szargomon, Köcsögjaninál, mind az ingombinfón fossátok az arcotokból, hogy Esztergomban nem működ a demokrácia. Debazmeg! De! Először elmondtam: ha nem működne, ti már arccal lefelé, drótozott kézzel, ahogy diktatúrában. És most kettő: aki egy választási eredményt így kommentál, mint Kurvajógábor, aki így hülyézi a népet, ahogy ti, na az nem működteti a demokráciát. Mert a demokrácia, az nem olyan, hogy ki van írva, osztjónapot. Az olyan Öööattilaaaööö-féle dolog.

A Mokrácia, Pöcsök, az intézményrendszer ÉS elv. Mind a kettő. Aki nincs jóban az egyikkel, az nem léphet fel a másikért. Mert az Zsarnokság. Lehet oszolni, kérem, nincs itt semmi látnivaló. Amikor még régen meccsekre is jártam, úgy mondták okosak, hogy „tördelik a labdát”. Na, az volt valami ilyen. Ilyen antidemokratikus, ilyen unfair, ilyen köcsögség.

Másrészt meg jósolgattátok már régen, hogy mostaztán, ha így (ilyen szarul) döntenek az esztergomiak, hát hogy mennyit veri majd erre magát a Fidesz meg a polgármester. Pedig nem lesz igaza, mert… ööö… bibibí! Nincs igaza, és kész. Mert… mert szarul döntöttek, és éppen az, hogy annyian döntöttek hibásan, az igazolja, hogy nincs is igaza… Érveitek kábé a homokozólapát-hajhúzás-megmonlak szintjét verik alulról felfelé. 68% az 68%. Konkrétan, demokratikusan.

Bérencz és Fingfej helyében én megpróbálnék elgondolkodni ezen. Meg a felülreprezentáltságotokon, meg a kiszorítós bunkósdi hatékonyságán. Meg a följelentelek-kipletykállak-adósítójövőelzálogosítógonoszrablómeggyesén. Ha sokáig csináljátok, Pöcsarcok, lementek 30% alá. Városi szinten nem kell félnetek, ki van matekozva, hogy az egyéni képviselők mellett, ha mind fideszes (a 70-30 az annyit tesz, hogy mind az lenne, még Behajtós Gábor meg a vén fasz miép-polgári kör-szochaza Ványadt bácsi belvárosában is) csak a szockóknak, Bérenczéknek, a turkász-Kitalál Kati-demagógfórumosoknak és a libiknek jut listás hely. De külön-külön már csak egymást szopatjátok, a fúrómosoknak és a jómadárkáknak nem lesz meg az 5% sem, Bérencz pedig soha nem lesz országos szégyene a városnak. Csak szólnék, gecc’.

És amíg bőven kettő fölött van például a maszopos és álcivil tolongók száma (L. Szuka és Killer-Schertésch is ott nyomul Fingi és Öööattus valagában, Rózsaszínpárduc meg Parányi művészkéében és Bérenczében), addig frankón szedjétek össze magatokat, és próbáljatok úgy játszani, mint aki szeretné meghódítani a választókat, nemcsak kihasználni.

Ennyit mára, Pöcsök! Csőtészta!

Utóiratként pedig szeretnék szólni, hogy ha továbbra is kampányolni akartok kampánycsendben, ki lesztek moderálva a picsbe. Nem fogok ezért külön figyelni, de ha meglátom, így leszen. Szőrösvalagat megbaszva meg küldjetek egymásnak a belső hálózaton, milyenmá, fujj!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr1378220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald Reagen 2008.03.12. 21:48:05

Hosszú... unalmas... zagyvaság...
Máskor jobban szedd össze magad!
Jobban jártál volna, ha a klaviatúra helyett valami mást versz :)

McMester 2008.03.12. 23:16:01

:D komoly :D

"Érveitek kábé a homokozólapát-hajhúzás-megmonlak szintjét verik alulról felfelé."

ez a klasszikus esete :D

a többi amit mondasz, meg egyszerűen hülyeség egy kis bokaszintű dumával :D

-a szokásos-

kistakacsistvan 2008.03.13. 14:51:18

Miért kényszerítenéd arra, hogy sajátját verje?
Őneki a másé jobban esik.:)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2008.03.13. 17:02:47

Ezt a blogot tényleg a sajtóröfi csinálja? Valaki ezt pletykálta az utcán, de nem akartam elhinni...

Ronald Reagen 2008.03.13. 18:34:32

Szerintem a "röfi" stílusosabb :)

forumozo 2008.03.14. 09:42:50

T. Timmy!

Szavaztunk a Gyarapodás Programjára.

Miért vann benne több olyan beruházás, ami 2007-ben megvalósult és még sincs kész?

Köszi a választ!

cedrusforras 2008.03.17. 03:10:30

Kedves Barátaim, kedves egomikomcsi !

Rám és az ötéves tervemre ( ötéves, nem ám négy mint a tiétek ) 99% szavazott. Sehol sem vagytok csórikáim.

Elvtársi Üdvözlettel:

Kádár elvtárs

Ui: Rákosi elvtársat is itt főzik, üdvözletét küldi.

kistakacsistvan 2008.03.18. 17:47:25

Nagyarcú kiskopaszom!
Kapod rendesen az apanázst elmeháorodott főnöködtől? Már elég nagy vagy, most már barátnődet dugogasd. Ha egyszer kipróbálod, már nem lesz elég a marokfogás nagyvezér képe előtt.

Antidepresszáns 2008.03.26. 15:07:06

Hánytam már szebbeket is ennél az írásnál....
Gusztustalan, ízléstelen , érthetetlen,élvezhetetlen.Több fosztóképzős szó egyenlőre nem ugrik be.

Asszem nem leszek gyakori vendég ezen az oldalon.

Üdv,
A.
süti beállítások módosítása