HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Kéjgábor, meg a sajnálat

2008.04.13. 14:45 Egomikomcsi

Csákány, Gyíkok!
Elő kell már comingoutolnom nekem is. Nem Timmy vagyok ám! Hanem Cartman. De a blog szempontjából ez mindegy.
Járt a pofátok, hogy szemét a stílus, így-úgy. Most meg nem jár, amikor gyújtogatnak?
Mocskos dolog a politikátok. Mocskosabb már nem is lehetne. Fenyegetitek Meggyest, gyűlölködtök Németh, Knapp ellen. Bojkottoltok. Szép ez a redneck keresetlen déliség. Ha már bojkott: Lynch bíró örökségét, a kenderkötelet mikor húzzátok elő a csizmaszárból?
Keresitek Gulyát, Takácsot égre-földre. Pedig a ti címetek is benne van a telefonkönyvben.
Szeretném látni a gyűlölgomon a kis bejegyzéseiteket, hogy "hát nem gondoltuk volna, mikor habzó szájjal fröcsögtünk, hogy". Meg ilyenek.
Persze, kurván sajnáljátok. El is hiszem.
Kurvajó, meg Bidégábor, meg Bohocz. Illetve az nem is sajnálja. Őszinte liberális. Márha nem teljes önellentmondás ez. Őszinte liberális. Hasztakurva! Nem sajnál az semmit.
Most is nyomja a szeretgomon, hogy a M1s megérdemli. Hát kispofám, megnéznélek most, hogy a gatyádból mikor ficcen ki a valagad, szőrösszaros kis segged, hogy a vállalkozásfejlesztési pénzek kicsúsztak a koalíciófelmondó lendületben a kezetekből. „Keresztapa”! Lopkivesz Jenő, jaj, mi lesz?
Apropó, gyakorlós feleségedet mennyire húztad bele a Dísznéger és Bidé kampányába, a Helischer utcai akcióba? Kell neked még díszfideszes álellenzék, jobboldali alter-naiva?
Kovácsolódik a majomcsorda. Olvasható a jobboldal balról megtámasztott Neuführerének „beszélgetése” a gyűlölgomon. Azok a kitérő válaszok már!
Hogy a Hámisi mekkora üzletember! Hát bazmeg semekkora. Hallottunk egyet és mást arról, hogyan hordott pénzt korábban máshova. Pont ezért tudjuk, mire kell ő nektek. Pénznek kell, mondjad már meg. Mondják, passaui meg újvári rendszámmal külföldre fizet a kocsik után. Kágábor meg mondja, hogy szabadon áramolhat a punióban. Hát akkor Hámisi miért nem áramlik a pénze után szabadon? Erre nincs szava. Meg miért dönt a mi pénzünkről, amikor a sajátját sajnálja? Erre sincs.
Hát milyen felkészületlen szarháziak ezek már?
Megbízik ő a Varga Ernőben is. Gondolom, azért, mert olyan építész, akivel soha, senkinek nem volt gondja, amikor a szomszédjában épített. Megbízik. Basszad meg, Kágábor, mutass egy Varga-építkezést, amikor a szomszédnak nem volt baja a porral, a zajjal, az úttest elfoglalásával. Mert én álltam a dugóban, amikor a Varga kamionja elállta a Babits utcát az Alpesitől a tébészékházig, az Irinyin meg az ABC-ig állt mindenki, basznád meg. És a gyerekek is összevissza mászkáltak az úttesten, meg a gyalogátkelőn, meg mindenhol, kerülgették az autókat. Aztán egy kibaszott petíció sem ment a városházára.
Olyan hülye vagy, hogy gyanakszom: nem is a Bohocz és a Rózsapárduc talált ki, hanem a Wölnerr. Annak vannak ilyen gyagyás emberei, és ő akar ilyen agresszíven lenyúlni mindent a megyei fideszben.
De nézzünk Kágábor lelke mélyére. Szavai mögött ígéretek, igazi Lopási- és Bohoczjenő-féle megszorítások vannak. Nézzük csak, hoppá-hoppá: „Amit elismerésre méltónak tartok, az a városvezetés odafigyelése a szociálisan hátrányos helyzetű és többgyermekes családokra. Egyedülálló intézkedéseket hozott a vezetés, pl. iskolai étkeztetés, zeneiskolai tanulmányok támogatása, úgy, hogy a költségvetést is néhány millióval terheli csak.”
Vagyis Szent Miklós Alapnak fújtak, kurva anyátok, mert az ugye nem kevés millió. Arra ezek nem fognak pénzt adni. Se a tanévkezdési támogatásra. Sem úszásoktatásra. Sem az iskolatejre. Csak az valami 15 000 000 forint idén.
Hagyjuk?
Szenttamásról meg azt mondja, nem Szentendre. Hát nem, baszki, nézz végig az ottlakókon. Olyan közösséget látsz, ami széppé teszi a környezetét? Hát nem. Járok arra nem kevésszer, látom, mi megy ott. Ahogy valaki felhajtja a teherautókat és elkészíti a házát, már megy is tüntetni, levelet írni a Dolgozóklapjának, hívja Rafaelgyalázt, hogy meg kell tiltani a teherautóforgalmat. Meg azért eldicsekedni, hogy mit hordtak fel ide a teherautók. Amiket nem szabadna. Báhh! Kétségbeejtőek az ott élők.
Meg a másutt élő hasonlóan, mondjuk, egyszerűek. Ezeket a csigagerincűeket hívnád te polgároknak?
„A gyorsításról azt gondolom, hogy inkább lassítani kéne” – hát demokráciafelfogás, az van. Mondjuk egy ilyen nagyszerű embertől, virtigli demokratától ezt a „pontleszarom”-mentalitást nehéz egyáltalán megérteni is, ezért leírom, hátha rájön, miről szól a demokratikus intézményrendszer: 68-32. Na? 68% szavazott a gyorsításra, 32% ellene. Hm? Nem ugrik be semmi? Hát mondom, hogy hülye vagy, bakker.
„Betonba forgatott milliárdok” – ó, hogy rohadna meg a demagóg beled, tudod, milyen, amikor mennél haza a sárban, a töksötét utcán, húznád le a klozetot, de megtelt az emésztő, tudod te azt? Irigyled tőlünk?
„Önkormányzati képviselőkkel kialakított jó viszony” – mint a Monty Pythonban? „Képiselőket tervezek, nevelek, adok és veszek”?
„Javasoltam polgármester úrnak”? Ne hazudjál már, Gabbesz, ne hazudj! Mit javasoltál? Egy lófaszt nem javasoltál. A pofádat jártattad, és amikor láttad, hogy mekkora erő a demagógia, benyomultál a „térbe”, a „mezőbe”, ahogy nem javasoltál semmit a Helischer-Gyakorló–ügyben sem.
„Vállaljuk nevünket, arcunkat”. Ja, ja. Shitmaker és Bódégabi háta mögött. Sötétben. Kikapcsolt mobillal. Kitettek Pállal levelet küldve. Karakánul. Megbravó.
„Nagy Laci barátom, szomszédom, művelt és értelmes családapa.” Markáns vélemény. Nekem meg az, hogy Nagy László egy álszent, hatásvadász, ellenséges, kákáncsomós mitugrász, örülök, hogy nem a szomszédom, és ezért csak ritkán látom a gonosz vigyorát.
Na, érveltünk. Ugye?
Ön is így gondolja?
Megyek nyugodni.
Csigavér!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr51423678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paniadam · http://paniadamblog.blogspot.com 2008.04.13. 19:58:05

Komolyan gondolod, hogy valaki börtönt/pénzbüntetést kockáztatna egy olyan polgármester megleckéztetésére, akinek a munkájával nincs megelégedve? Ha az elkövetőnek nem volt rá különös oka, nem valószínű, hogy "habzó szájú fröcsögéssel" fel lehet bujtani...

libsibolsi 2008.04.13. 20:33:20

Most mesélték (persze tudom, hogy egy szó sem igaz belőle, perszepersze), szóval állítólag 120 misi tartozás keletkezett a ház építésekor. Azért az már bizonyos körökben indok lehet egy "Figyu fizessé má" féle felszólításra. Persze tudom, hogy ez nem igaz. De hát ezt mesélték. Ilyenek az emberek. Pfuj.

ÉN 2008.04.15. 14:01:29

Annyi benned a gyűlölet, hogy már a szemeden folyik ki - ezért nem látsz semmit. És még te beszélsz gyűlölgomról, te szerencsétlen.
Szánlak, teljes szívemből.

Antidepresszáns 2008.04.19. 14:49:28

A stílus ismét a megszokott (ócska), viszont a tartalmon meglepődtem. Pár dolgot hasonlóan látunk....

Bakker , asszem meg kell nézetnem magam...

Üdv,

A

Gulya&Takács&Urbán 2008.04.26. 12:18:59

Bogarkáim! Mi ez a nagy kuss? Főnök ideges?

cedrusforras 2008.05.11. 00:15:46

Én gyűjtöm egomikomcsi meg a városházi nagyszerű mondatait. Ezeket ki fogom plakátozni a városban. Választáskor ezzel fogok kampányolni egomikomcsi és városházi mellett. Idézni azt lehet, ugye ?
süti beállítások módosítása