HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Kéjgábor, meg a sajnálat

2008.04.13. 14:45 Egomikomcsi

Csákány, Gyíkok!
Elő kell már comingoutolnom nekem is. Nem Timmy vagyok ám! Hanem Cartman. De a blog szempontjából ez mindegy.
Járt a pofátok, hogy szemét a stílus, így-úgy. Most meg nem jár, amikor gyújtogatnak?
Mocskos dolog a politikátok. Mocskosabb már nem is lehetne. Fenyegetitek Meggyest, gyűlölködtök Németh, Knapp ellen. Bojkottoltok. Szép ez a redneck keresetlen déliség. Ha már bojkott: Lynch bíró örökségét, a kenderkötelet mikor húzzátok elő a csizmaszárból?
Keresitek Gulyát, Takácsot égre-földre. Pedig a ti címetek is benne van a telefonkönyvben.
Szeretném látni a gyűlölgomon a kis bejegyzéseiteket, hogy "hát nem gondoltuk volna, mikor habzó szájjal fröcsögtünk, hogy". Meg ilyenek.
Persze, kurván sajnáljátok. El is hiszem.
Kurvajó, meg Bidégábor, meg Bohocz. Illetve az nem is sajnálja. Őszinte liberális. Márha nem teljes önellentmondás ez. Őszinte liberális. Hasztakurva! Nem sajnál az semmit.
Most is nyomja a szeretgomon, hogy a M1s megérdemli. Hát kispofám, megnéznélek most, hogy a gatyádból mikor ficcen ki a valagad, szőrösszaros kis segged, hogy a vállalkozásfejlesztési pénzek kicsúsztak a koalíciófelmondó lendületben a kezetekből. „Keresztapa”! Lopkivesz Jenő, jaj, mi lesz?
Apropó, gyakorlós feleségedet mennyire húztad bele a Dísznéger és Bidé kampányába, a Helischer utcai akcióba? Kell neked még díszfideszes álellenzék, jobboldali alter-naiva?
Kovácsolódik a majomcsorda. Olvasható a jobboldal balról megtámasztott Neuführerének „beszélgetése” a gyűlölgomon. Azok a kitérő válaszok már!
Hogy a Hámisi mekkora üzletember! Hát bazmeg semekkora. Hallottunk egyet és mást arról, hogyan hordott pénzt korábban máshova. Pont ezért tudjuk, mire kell ő nektek. Pénznek kell, mondjad már meg. Mondják, passaui meg újvári rendszámmal külföldre fizet a kocsik után. Kágábor meg mondja, hogy szabadon áramolhat a punióban. Hát akkor Hámisi miért nem áramlik a pénze után szabadon? Erre nincs szava. Meg miért dönt a mi pénzünkről, amikor a sajátját sajnálja? Erre sincs.
Hát milyen felkészületlen szarháziak ezek már?
Megbízik ő a Varga Ernőben is. Gondolom, azért, mert olyan építész, akivel soha, senkinek nem volt gondja, amikor a szomszédjában épített. Megbízik. Basszad meg, Kágábor, mutass egy Varga-építkezést, amikor a szomszédnak nem volt baja a porral, a zajjal, az úttest elfoglalásával. Mert én álltam a dugóban, amikor a Varga kamionja elállta a Babits utcát az Alpesitől a tébészékházig, az Irinyin meg az ABC-ig állt mindenki, basznád meg. És a gyerekek is összevissza mászkáltak az úttesten, meg a gyalogátkelőn, meg mindenhol, kerülgették az autókat. Aztán egy kibaszott petíció sem ment a városházára.
Olyan hülye vagy, hogy gyanakszom: nem is a Bohocz és a Rózsapárduc talált ki, hanem a Wölnerr. Annak vannak ilyen gyagyás emberei, és ő akar ilyen agresszíven lenyúlni mindent a megyei fideszben.
De nézzünk Kágábor lelke mélyére. Szavai mögött ígéretek, igazi Lopási- és Bohoczjenő-féle megszorítások vannak. Nézzük csak, hoppá-hoppá: „Amit elismerésre méltónak tartok, az a városvezetés odafigyelése a szociálisan hátrányos helyzetű és többgyermekes családokra. Egyedülálló intézkedéseket hozott a vezetés, pl. iskolai étkeztetés, zeneiskolai tanulmányok támogatása, úgy, hogy a költségvetést is néhány millióval terheli csak.”
Vagyis Szent Miklós Alapnak fújtak, kurva anyátok, mert az ugye nem kevés millió. Arra ezek nem fognak pénzt adni. Se a tanévkezdési támogatásra. Sem úszásoktatásra. Sem az iskolatejre. Csak az valami 15 000 000 forint idén.
Hagyjuk?
Szenttamásról meg azt mondja, nem Szentendre. Hát nem, baszki, nézz végig az ottlakókon. Olyan közösséget látsz, ami széppé teszi a környezetét? Hát nem. Járok arra nem kevésszer, látom, mi megy ott. Ahogy valaki felhajtja a teherautókat és elkészíti a házát, már megy is tüntetni, levelet írni a Dolgozóklapjának, hívja Rafaelgyalázt, hogy meg kell tiltani a teherautóforgalmat. Meg azért eldicsekedni, hogy mit hordtak fel ide a teherautók. Amiket nem szabadna. Báhh! Kétségbeejtőek az ott élők.
Meg a másutt élő hasonlóan, mondjuk, egyszerűek. Ezeket a csigagerincűeket hívnád te polgároknak?
„A gyorsításról azt gondolom, hogy inkább lassítani kéne” – hát demokráciafelfogás, az van. Mondjuk egy ilyen nagyszerű embertől, virtigli demokratától ezt a „pontleszarom”-mentalitást nehéz egyáltalán megérteni is, ezért leírom, hátha rájön, miről szól a demokratikus intézményrendszer: 68-32. Na? 68% szavazott a gyorsításra, 32% ellene. Hm? Nem ugrik be semmi? Hát mondom, hogy hülye vagy, bakker.
„Betonba forgatott milliárdok” – ó, hogy rohadna meg a demagóg beled, tudod, milyen, amikor mennél haza a sárban, a töksötét utcán, húznád le a klozetot, de megtelt az emésztő, tudod te azt? Irigyled tőlünk?
„Önkormányzati képviselőkkel kialakított jó viszony” – mint a Monty Pythonban? „Képiselőket tervezek, nevelek, adok és veszek”?
„Javasoltam polgármester úrnak”? Ne hazudjál már, Gabbesz, ne hazudj! Mit javasoltál? Egy lófaszt nem javasoltál. A pofádat jártattad, és amikor láttad, hogy mekkora erő a demagógia, benyomultál a „térbe”, a „mezőbe”, ahogy nem javasoltál semmit a Helischer-Gyakorló–ügyben sem.
„Vállaljuk nevünket, arcunkat”. Ja, ja. Shitmaker és Bódégabi háta mögött. Sötétben. Kikapcsolt mobillal. Kitettek Pállal levelet küldve. Karakánul. Megbravó.
„Nagy Laci barátom, szomszédom, művelt és értelmes családapa.” Markáns vélemény. Nekem meg az, hogy Nagy László egy álszent, hatásvadász, ellenséges, kákáncsomós mitugrász, örülök, hogy nem a szomszédom, és ezért csak ritkán látom a gonosz vigyorát.
Na, érveltünk. Ugye?
Ön is így gondolja?
Megyek nyugodni.
Csigavér!

6 komment

Most menni az annyi, és demokrácia-e a'?

2008.03.12. 18:32 Egomikomcsi

Nacsákány, Pöcsök!

Mindenképpen szeretnék megemlékezni Kurvajógáborról, a szerencsétlen japán katonáról, aki.

Aki ül mostan a gyűlölgom dzsungeljében, és azt írja, hogy az esztergomiak 34%-a szavazott a GyP-re. Nekem, gyp-snek ez a rövidítés szimpi, egyébként. Egyébként meg lehetnte GyaPi is, a Gyariprogi már betegesen hosszú. De legyen bármelyik is, kurvaéletbiztos voltam, hogy előáll majd valamelyik agyparány, és elmekegi, hogy.

34% az apád fasza, édesem, Gáborom. Ahogy nem 29,6%-kal választották meg a maszopos tolvajbandát a szadeszes orgazdákkal. Ahogy nem 0,0025-0,0026%-kal fogadnak el törvényt. És nem 0,0032%-kal alkotmányoznak. A népszavazás, Gáborfiam, olyan (úgy van), hogy aki elmegy, az szavaz. És aki ebből a népességből többségben van, az a többség. A másiknak meg a „horngábori opció”. Most így mondják finoman, hogy „húzni a picsába el”. Kis limittel, persze, mert télleg nehogymá páran. De 4 000 000 +, bakker, ez már valami. Mutassatok egy nagyobbat. Ötöt mutatok kisebbet.

De most úgyis a GyP-ről szeretnék írni, nem ami itt húz befelé, halkan szelelve a fejembe, hanem amire szavaztak sokan, kevesen meg ellene. Előbb arról, hogy a dezinfón meg a szargomon már nyomják a népleváltós demagógiát, hogy a Meggyesígyúgy, hogy átbaszta a népet. Az meg bedőlt, jajjaj, hát milyen nép ez már? Milyen megtévesztett, szar nép ez?

Fiaim, kurvanyátok, ne már itt pofázzatok, és pont ti akarjatok erkölcsiséget. Hát kemény aknamunkával ti basszintottátok el a moralitást, de nagyon. Meg az okosnépet, vokspopulit, minden kollektív okosságba vetett bizalmat ti tettetek tönkre, azzal, hogy a böszmeapátok hazugságkampányába beszálltatok, itt hinteni a konkolyt a tisztabúzába. Meg váltani a népet lefele, de mokratikusan.

Anyátok, mekkora csírák vagytok, hát ti nem vagytok alkalmasak második nyilvánosságnak. Az ugyanis nem megszüntetni akarja az elsőt, gyíkfejek, hanem alternatíva kíván (liberális attitűd) vagy akar (komonista attitűd) lenni. De nem überelni. Márcsak azért sem, mert nem tudna az első nélkül működni. Mert anélkül nem lenne második, nem lenne más.

És mind a szargomon, Köcsögjaninál, mind az ingombinfón fossátok az arcotokból, hogy Esztergomban nem működ a demokrácia. Debazmeg! De! Először elmondtam: ha nem működne, ti már arccal lefelé, drótozott kézzel, ahogy diktatúrában. És most kettő: aki egy választási eredményt így kommentál, mint Kurvajógábor, aki így hülyézi a népet, ahogy ti, na az nem működteti a demokráciát. Mert a demokrácia, az nem olyan, hogy ki van írva, osztjónapot. Az olyan Öööattilaaaööö-féle dolog.

A Mokrácia, Pöcsök, az intézményrendszer ÉS elv. Mind a kettő. Aki nincs jóban az egyikkel, az nem léphet fel a másikért. Mert az Zsarnokság. Lehet oszolni, kérem, nincs itt semmi látnivaló. Amikor még régen meccsekre is jártam, úgy mondták okosak, hogy „tördelik a labdát”. Na, az volt valami ilyen. Ilyen antidemokratikus, ilyen unfair, ilyen köcsögség.

Másrészt meg jósolgattátok már régen, hogy mostaztán, ha így (ilyen szarul) döntenek az esztergomiak, hát hogy mennyit veri majd erre magát a Fidesz meg a polgármester. Pedig nem lesz igaza, mert… ööö… bibibí! Nincs igaza, és kész. Mert… mert szarul döntöttek, és éppen az, hogy annyian döntöttek hibásan, az igazolja, hogy nincs is igaza… Érveitek kábé a homokozólapát-hajhúzás-megmonlak szintjét verik alulról felfelé. 68% az 68%. Konkrétan, demokratikusan.

Bérencz és Fingfej helyében én megpróbálnék elgondolkodni ezen. Meg a felülreprezentáltságotokon, meg a kiszorítós bunkósdi hatékonyságán. Meg a följelentelek-kipletykállak-adósítójövőelzálogosítógonoszrablómeggyesén. Ha sokáig csináljátok, Pöcsarcok, lementek 30% alá. Városi szinten nem kell félnetek, ki van matekozva, hogy az egyéni képviselők mellett, ha mind fideszes (a 70-30 az annyit tesz, hogy mind az lenne, még Behajtós Gábor meg a vén fasz miép-polgári kör-szochaza Ványadt bácsi belvárosában is) csak a szockóknak, Bérenczéknek, a turkász-Kitalál Kati-demagógfórumosoknak és a libiknek jut listás hely. De külön-külön már csak egymást szopatjátok, a fúrómosoknak és a jómadárkáknak nem lesz meg az 5% sem, Bérencz pedig soha nem lesz országos szégyene a városnak. Csak szólnék, gecc’.

És amíg bőven kettő fölött van például a maszopos és álcivil tolongók száma (L. Szuka és Killer-Schertésch is ott nyomul Fingi és Öööattus valagában, Rózsaszínpárduc meg Parányi művészkéében és Bérenczében), addig frankón szedjétek össze magatokat, és próbáljatok úgy játszani, mint aki szeretné meghódítani a választókat, nemcsak kihasználni.

Ennyit mára, Pöcsök! Csőtészta!

Utóiratként pedig szeretnék szólni, hogy ha továbbra is kampányolni akartok kampánycsendben, ki lesztek moderálva a picsbe. Nem fogok ezért külön figyelni, de ha meglátom, így leszen. Szőrösvalagat megbaszva meg küldjetek egymásnak a belső hálózaton, milyenmá, fujj!

10 komment

Hazudni, csalni... komcsi dolog

2008.02.16. 18:18 Egomikomcsi

Csá, Pöcsök!

Először is, Aaattilának mondja meg végre valaki, hogy elmúltak azok az idők a szocpártban, amikor a hülyék régi nagy elvtársak szó szerint bemagolt szövegeivel felmászhattak egészen a Központi Bizottságba is. Főleg hogy Killer-Schertés és Lopási nem is nagy szockó fickók, dumájuk pedig bugyborék. Ennyivel szeretnék arra a faszságra, amit összetákoltak neki, gondolom L. Szuka, meg Fingfej, meg a kismolnár, reagálni.

Konkréten? Hát konkréten azt, hogy most vagy nem is állunk rosszul, vagy el vagyunk adósodva, dzsentroidul, viszik a kúriát meg a birtokot, oszt csak a nemesi előnév marad. Haj, muramista! Ráadásul "nehéz helyzetbe hozhatja a várost"! Áj-hájj, ciki ám ígyül fogalmazni, Te fogalmatlan, hatjahetje, inflálod a politikai tőkédet, Te tőkével ütött.

Hát minden veszélyes, persze, mégis sokan jogosítványt szereznek, gyermeket nemzenek, sőt van, aki felül a repülőre is. Éppen azt nem mondja el, mitől kellene félni. Mi van rosszul tervezve, mit gazdálkodnak rosszul? Nem mondja, pedig -hatnáhetné! Persze kommereknek, libiknek fáj a konkrétum, az érdeksérelem. A haszon a "lebegő rémalak"-on van. Csak ami bejött kétszáz éve az akkori divat szerint, az mára már avíttos. Ami akkor élvonalbeli (haladó) klasszicista szöveg volt, kortársi (rém-)romantikus (gothic) jegyekkel, az mára már őskövület-régikomcsitrükk. Mint a csokornyakkendő hózentrógerral. Vagy műbőrkalapban faros Skodát vezetni.

A fenyegetés, ami összetereli a ballibokat, sohase konkrét. Ők szellemítették Orbánt is, mert államfőként nem tudtak vele mit kezdeni. Gyermekijesztgetős zsákosbácsiként viszont kiátkozhatják, és rögtön oltalmat is nyújthatnak azoknak, akiket megijesztett a sötét utcából kiugró komancs aktivista.

Namost Aaattilaőőő, figyelj ide, baz', hagyd, ne piszkáld, fuj, mondtam, hogy használj zsebkendőt, Te haszontalan. Na. Figyelsz? szóval: kibaszottul ott van a kijelző, amit fel akarsz állítani, a belvárosban. A Zőtház oldalán van, bakker, a Te régi pártod régi pártházán van. Ha meg nincs, banyek, keresd meg, kérd vissza, és ha a működtetőnek éppen elfogyott a pénze (tudod Te, ki működteti?), akkor szerezz neki.

Így piszkold a kezed a képviselői munkával. Vond be, bazmeg, a vasúttársaságot az állomás környékének rendbetételébe. Ne pofázz, baz', hanem dolgozz. Fogj össze a vállalkozókkal, úgy, hogy a város érdeke ne sérüljön, és ne valami szocispannt juttass jó üzlethez, és dolgozz a piacon.

Pártodat szedd rá arra, hogy ne az önkormányzatok lóvéját vegyék el a panelprogramra, hanem tisztességes kormányzati programot indítsanak a tömbházak rendbetételére. Végülis a te kurva elődeid, bizony, a zemeszempé, meg a zemdépé, meg a zemkápé kúrta telibe az országot a panelokkal.

Hol van a javaslatod, bazmeg, a jogszabály, hogy hol, mekkora telkeket mennyi kedvezménnyel kellene kialakítani a fiataloknak? És a garancia, hogy nem valamelyik szochaver teszi zsebre végül a hasznot? Meg egyébként is: mi szükség ilyen telkekre? Gettó?

Valamikor volt fideszes támogatás, otthonteremtésre. Egyre bővült. Új ház, alacsony életkor volt először a feltétel. A pártod utálkozott. Aztán egyre magasabb korhatárral, már megépült lakóházra, később lakásra, felújításra is lehetett felvenni. A pártod utálkozott. Aztán jöttetek Ti, büdös emeszpések, és elbasztatok mindent. Úgyhogy kussolj, vagy sepregess a saját kurvapártod portája előtt. Hát ennyire vitted, Te nyomoronc. Szar levelet írattak Veled alá.

Bérenczkém, mi a fasz van veled, nem volt ihlet? Kikúrtál szegény gimnazistákkal, oszt jónapot? Patkányméreg? Plakátmagány?

(Aki itt azzal jön, hogy Pilinszky így-úgy, számra ne vegyem, az jobb, ha nem jön. Mert egy: a szájravevést itt a buzzancsok, vagyis nagyobbik részetek, így is, úgy is félremagyarázzátok. Mit tegyünk, erre áll rá a szátok. Az a nagy, szopós, maszopos szájatok. Meg mert kettő: de, igen. És leírok egy csomó csúnya szót is {csúnya szókat írok}, amit nem is értetek, mint Gyűlölgomjános se nem például, csak gyűlöltök, ó, ti oktalan barmai a világnak. Nem szeretem Pilinszkyt, egy stilisztikai pózba merevedett sírósszájú okostojásnak tartom, Hamvas Bélával együtt. Farvíznek, tarajos hullámnak. A hajó, ami őket kavarta, mondhatjuk, jóval előrébb volt náluk. Nem tartozik tárgyamhoz szorosan, mondjuk, de.)

Szóval, Bérencz, jól elvagy Béévával, mi, ahogy Söndörrel, meg a többi bohóccal. Vagy már ki is rúgtad, gondolom, amikor Neked kellett, lezúzta a nagyhalált, aztán már minek? Plankoltad, hogy ne fogadja már el a kinevezést, aztán szépen kussolsz, amikor kineveznek valakit? Enivéj, ott-e voltál azon a testületen? ki-e nevezésre szavaztál-e? mármint az új direktorra? tán elszámolhatnál a voksoddal a vaksiknak, akiket heccelsz, no, nem?

Meg mi az, hogy a testület nem nevezte ki Béévát? Hát elfogadta volna? Csak mert a televízión az jött át, hogy nem is fogadja el. Sőt az is átjött, hogy miután megkapta tőled az ívet, le is nyomta a jelenetet. Látszott, hogy elizgulta, rossz idézettel, Lucifertől, bameg, az ördögtől, blama, mert ami Bérencznek egy rutinhakni, az neki egyetlen alakítása azon a színpadon. Hát duplán elkúrta. Egyszer: mert elkúrta, tantónénisen, zavartan, nőietlenül hozva a nénit, másodszor: mert nem tudja már kijavítani sosem. Így aztán Neked, Bérencz, meg a többi képviselőnek nem sok dolga volt. Akkor miért hazudol, baszki, írásban, ráadásul? De a Hídlap sok mindent el kellett viseljen Tőled. Miattad. Ha erre kicsuknának, nem csodálkoznék.

Azon inkább, hogy van valaki a polgári frakcióban, akinek volt elég vér a pucájában megírni végre egy-két bosszantó hülyéről, hogy azok. Egy hutensky képviselő, hajrá, és do to ho! De vissza a mi Jenőgyerekünkre.

Statisztaszerep, amit Te is eljátsztál, pedig direktorként a hőst is oszthattad volna magadra. Illetve: osztanád Te, Bérenczkém, osztanád, csak a csúnya igazgató, az mindig ráver a kezedre, amikor a tálba nyúlnál. Hogy amíg a korábban lenyelt falatjaidat nem fizeted be a kasszánál, vissza ne gyere. (Klaszter, érted, fürtöském.)

Ja, meg azért sem szívelnek, mert júdás vagy.

Reagannek üzenem, nem tudom, mi a kurvaélet a neve, de azt tudom, hogy az u és az ú között van egy csomó billentyű, ez a bizonyíték arra, hogy nem elgépelte, hanem akkora fasz, mint a kertvárosi tévés, Győrinczy Lörgy, és ugyanúgy nem bírja leírni jól, hogy kulturált, kulturális stb. A kultó-, kultű, kultá-, na, az lett volna elgépelés. A kultúrált, az a kulturálatlanság, az iskolázatlan nagypofájúság bizonyítéka. Reagan pedig Reagan.

Kékesi Líviának üzenem, hogy sok boldog névnapot, ha most tartotta, 12-én. De kérem, hogy ide ne írjon névvel-telefonszámmal, mert megnehezíti a dolgom, amikor az ide írogató névtelen pöcsöket szólítom fel arra, hogy húzzanak el az anyjuk náthás picsájába.

Szóval: srácok, húzzatok az anyátokba, kivéve Kékesi Líviát.

Na, Csátok!

Timmy

Ja, a cím megint parafrázis. Hogy basznátok meg! Mind!

23 komment

Válaszok, baszkolódásokra

2008.01.29. 12:48 Egomikomcsi

Picinyeim! Gyíkarcok!

Ronald Reagen: az Ronald Reagan, ha még ezt, meg a "kulturált" szó helyesírása sem megy, húzz a picsába, egykomám. A találgatásod meg mellément. Hülye vagy fiam, leülhetsz. Mit tudsz te a jómodorról?

Deszkáskám, ugye látod, fent, a te találgatásod is mellé. Mellesleg a hozzád hasonló seggbefasz-pártiak nem érdekelnek, hiába riszálsz. Divatodnak annyi, mehetsz Szeteyvel a szopóágra (nem a dohánybizniszre gondolok, baromarc).

Csj, tudtam, hogy bejöttök a Deep Throat-utcába. Ja, és igen, mond nekem valamit a Watergate-botrány, mi több, veled ellentétben le is tudom írni, köccsi. Pár dolgot azonban elfelejtesz, baszki, jó esetben, rosszabb esetben meg félretájékoztatod az olvasókat. Persze ez annyira nem gáz, olvasom ám a kommenteket, balra van már tekerve a fejük szegényeknek, sőt deszkásnak a pöcse is. A kis szaros farka.

Szóval és 1.: ne már összemosd a készbadarságos írást a hetvenes évek egyik meghatározó ügyével, oknyomozó riportsorozatával, hélo!

És 2.: ne már Jenőt, aki a saját nevét sem bírta helyesen lehozatni az újságban, párhuzamba állítsad Deep Throattal*, aki egyébként W. Mark Felt, fontos ember fontos helyen, hélo!

És 3.: ne már Küblencet, aki vörös pártírnok, meg Bob Woodwarddal meg Carl Bernsteinnel, akik a híres oknyomozó újságírók, hélo!

És 4.: ne már a The Washington Postot, ami egy nívós lap, a Szétdagadtsággal, ami a komcsipárt brosúrája, hélo!

És 5.: ne már elhitesd, hogy Meggyes az Nixon, az egyik épít, csapatja magát, vív a kommerekkel, Bérenczet is közéjük értve, család- és gyermekpárti politikát csinál, fejleszt (ez Meggyes, hogy tudd), a másik meg titkosszolgálatilag figyeltette az ellenzéket, elbaszta a vietnami háborút, teret engedett a vörösöknek, kurvasokáig akart elnök lenni, mindig vesztett, mire megnyerte, el is cseszte (ez Nixon).

Vagy nálad Jenő a Nixon helyébe lépett Ford, aki rögtön felmentette bűnöző elődjét, elveszítette a háborút, elkúrta a repik renoméját, hogy utána a még bénább Carter jöjjön, aki meg hagyta, hogy Khomeini megbuktassa a perzsa sahot, hogy kitörjön az irak-iráni háború, aki feladta majdnem a hidegháborút, aki miatt a ruszkik bementek Afganisztánba, és az amik nem mentek el a moszkvai olimpiára.

Meki: egy kecske? Egy szaros-büdös-szarvas-patás-szőrös kecske? Hát gratula, akkor inkább deszkást, seggbe. Milyen beteg fixációk jönnek még fel belőletek, Bogaraim? És mi a kurvaélet bajod van a bekezdésekkel? Nácik?

blogolló: gyenge vagy, gyenge. Na még egyszer elmondom: ez a stílus itt nem személyiségem része. Úgy döntöttem, hogy így írok itt, másutt meg máshogy. A „stílus maga az emberrel” jösz? Mint egy iskolás? De itt gyerekek ne játszanak már, pöcsös, húzz el a vérbe.

én: A lóvémért ne aggódj, köszike, nem Meggyestől jön, nem fogyott el. A szerek miatt sem: nem élek velük. A poklos rész fájt: nem tudsz te semmit a pokolról. Kívánom, ne is tudj.

*: Deep Throat, avagy Mély Torok -- végülis van párhuzam, ha érted, mire gondolok, szopásra, konkrétan, ahogy Jenőt párhuzamba állítod a mélytorkú leszopással, érted, segges, érted. Jenő biztos hálás lesz neked ezért. Meg deszkás is.

Most szóba álltam veletek, baromarcok, nem lesz mindig így. És nektek, szüleiteknek, gyermekeiteknek SZÉP NAPOT ÉS HOSSZÚ, BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK.

Na csá!

Timmy

8 komment

Bohocz és Parányi, a Cikis Összeomlás (erkölcsök, hogy értsétek)

2008.01.27. 13:02 Egomikomcsi

Csákány!

Mikulás után nem jelentkeztünk, mert béke, szeretet, család, óév-újév, lélek, sursum corda. Tényleg. És semmi bejgliprofanizmus, kocsonyaprosztóság, olcsószaloncukor, állatimelléktermék-halálvirsli és fekveokádás.

Úgy tűnt, a gyíkok is visszahúzódtak a kövek alá, talán, vagy kaméleon (a profi! huhha-ha!) szóval kaméleonként legalább színüket változtatván próbáltak jófejek lenni. De a seggarc az seggarc, a Bérencz csak Bérencz maradt, hamar kiderült, no lám, no lám. Koblentz a Szépbadarságban megint rittyentett neki cikket, megint a Szent Istvánról. Megint téblábol szegény Bérencz, szülősködik, képviselősködik, sőt biztos civil véleményt is fogalmaz már zűros-áporodott alagsori homályokban, ahol műbőrkalapban Pravdát, Az nincs-et stencileznek szorgos elvtársi kezek, mahorkától sárga ujjacskák.

És ahogy egy rendes, vonalas elvtársnőtől elvárják, Koblentz illusztrálja a tirannikus, éjjel begyűjtős, veseleverős, földönrugdosós, herezacskót áramozós állapotokat azzal, hogy mindenki név nélküli a cikkben. Név nélküli rettegő. Persze ez így önellentmondás, ha levesszük balranézős olvasószemüvegünket, látnánk. A hiteltelenségel nem igazolhatunk kitalációkat, a számonkérhetetlenséggel nem támaszthatjuk alá Bérencz számonkérő, kioktató mondatait. De a Szépbadarságban mindez elmegy, majd nemsokára jő a Pékfasza, meg az Az nincs, ismét 2002, az önkormányzatba beékelődött gennyes fekély most nem "Csak Kérdezem" Zoltán, hanem "Az Ember, Aki Soha Semmit Sem Tud Megbeszélni Az Őt Támogató Társadalmi Szervezetekkel" (AEASSSTMAŐTTSz, az egyszerűség kedvéért) Jenő.

Gyengébbek kedvéért: ha egy újságíró, egy riporter, egy média nem tud névvel szóra bírni embereket egy ügyben, az két, egymást nem kizáró dolgot bizonyít: a szerző hazudik, maga találja ki az egészet, méginkább úgy mondják meg neki megmondóemberek (szaknyelven "véleményvezérek"), hogy mit írjon. A másik lehetőség, hogy a szerző egy fasz, nem ért az újságíráshoz. Na nem ahhoz, ami ma nálunk újságírás. A rendes újságíráshoz nem ért. Mert akkor tudná: magát, újságját, cégét nem égeti igazolhatatlan szövegekkel. Piacgazdaságban ebből a konkurencia botrányt csinál, másnaptól mondják lefelé az előfizetéseket, zuhan az eladás, esik a kiadói részvény.

Persze a cikk írója kis alsamesz a nagy játékban. Kupac szaron a seggszőr. Mindig beleragad egy-kettő, de nem ők az igazi büdös szarok.

És Miavicc kis kihagyás után megint durrogat a Hídlapban is, mondván, lekonyult a demokratikus pöcs, amikor leszavazták a Lőrinc utcai kétirányúsítást, bezzeg ha kétirányú lesz a forgalom megint, akkor meredten áll majd a demokratikus broki, és lehet bekapni, mint a régi jó világban.

Csak hát ez a késő-kádári, proto-SzDSz-en úgy maradt baromállat újfent kihagyja a levélből azt a csekélységet, hogy itten a fasznak megint nem a jó végén áll a levélíró. Hogy itt megint csak áldemokráca ocsúját hinti a rend, a méltóság és a választott képviseleti rendszer tiszta búzája közé.

Mert a népszavazás, éppen mostanában láthatja mindenki, aki néz és normális, valóban üdvös és támogatatndó, amikor a zsarnokká vált hazug kormányzat terpeszkedő mohóságát, jogtiprását, katasztrofális hozzá nem értését és szó szerint életveszélyes hatalomgyakorlását akarjuk megfékezni. "We, the people", írták az ámérikai alapító atyák, vagyis "Mi, a nép".

De Bohocz érve mindössze annyi, hogy "azért köll népszavaznya, mer' van itten valami, amiben őtet leszavazták". (Direkt demagógul írom, hagyjatok már békén!) Érvet, na azt ő nem ír. Halványan utal a megnőtt szennyezésre, miközben elfelejti, hogy azt a port, benzin- és gázolajbűzt nem a belvárosiaknak kell szagolniuk. Isteni közbeavatkozás talán, hogy a Lőrinc utcaiak levele éppen a másik oldalon jelent meg. És isteni az is, csak valami dionüszoszian buja, már-már fallikus, ahogy Bráner, a mindenáron civil, nem az a nyugdíjas tűzoltó, aki MaSzoPosként építgette magát 2006-ban, na az a Bráner ott pucsít a Simor utca végén, gyűjtve az aláírásokat.

Tényleg nincs összefüggés a törpék okoskodása és a szocik lázongása között? Tényleg nem lehet észrevenni, ahogy a Rózsaszín Párducpolip karjai nőnek, növeszti Bérencz és Lopási, hogy aztán összeérjenek nyakunkon?

Porondi művészúr, civilben ittasgyilkos és művészeti igazgató is szép erkölcsiséget, morális magaslatot mutat a kormányzat liberális (ami ma annyit tesz, "akarnok, szűklátókörű, tolvaj") fele által ránk oktrojált deformok mentén. Reklámban, több biztosítós rendszert népszerűsítő reklámban szerepel ő, gondolom a castingon nem kérdezték, hogy "nem-e nevezék mán ki magát Fidesz-többséggel művészeti igazgatónak?".

Szar a szkeccs dramaturgiája, hába, Eörsipista(bácsi)val, Lukács György tanítványával kihalt a teatralitáshoz való érzék a libertörpökből, most már csak a ripacskodás maradt. Bántóan elnagyolt a reklámbéli autószerelőszaki felmászása a kocsihoz, a kocsiból kilógó kócos kábelköteg, és az, ahogy a választól megvilágosodott öreg műszerész képébe beleragyog a xenonizzó (érted, bazz', megvilágosodik, erre kigyullad a lámpa, érted, szimbóleum).

És bántóan ostoba a dialógus szövege is, miszerint a sokbiztosító az olyan, mint ahogy régen csak egy helyen lehetett egyfajta autót venni egy színben, most meg már sok kereskedőnél sokfélét lehet.

Óbazmeg, és látjátok a sokgyermekesek, pályakezdők, nyugdíjasok, "gyártósori motorszerelők", "operátorok",a droidok csordáit az autószalonok előtt? Hát miért nem? Mert nincs rá pénzük? Miért, bazze'? A biztosítókra lesz?

És most valami egészen más: szociológiai felméréssel igazolták, hogy ma nálunk a legnagyobb elszegényedési kockázatot a gyermekvállalás jelenti. Ezt a kurva kommerek és a kurva libik csinálták. Ma e kurvaországban kevésbé baszik rá az, akit kirúgnak, akinek a lábát levágja a vonat, aki elissza a máját, eldohányozza a tüdejét, akin kijön a családi hajlam, géntérkép, novabor, mint aki gyermeket nemz, fogan, vár, szül, nevel.

És ezeknek reklámol az esztergomi Várszínház művészeti igazgatója, akit Lopási, hallerzoltán és Bérencz csináltak meg képviselőnek.

Parányikám, jössz le arról a kurva létráról, mielőtt kirúgják alólad, az apád keservit!...

Basszátok meg, Gyíkok!

Timmy!

7 komment

Píszí písz

2007.12.07. 13:54 Egomikomcsi

Most akkor ki kérdez? Meg kérdésbe bújtatni bármit, az olyan félős dolog? Te félősnek állítod be magad? Te tudod a választ? Gulyára meg Takácsra hivatkozol? Vagy állítasz róluk valamit? Vagy hivalkodol?

Béna. Nem fogunk találgatni, Gyíkarc. Nem.

Amúgy meg stílünk nem fenn. Nem is lesz az, két gyépéstől ne várd, baszki. A káromkodás-központunk túlfejlett, na. Vagy ami elnyomja, az alul.

Őszintén, ha nem tetszik, megmondjuk őszintén. Bűvöletszeszély-örvény és más libi és kommancs lázálmok távol vannak tőlünk. Nem leszünk píszík, nem "kisebbség"-ezünk, az olyan nem is mondom, milyen, főleg kérdésbe álcázva. Olyan béna. Olyan paradox. Olyan kirekesztő.

De nem is vagyunk zsíragyak, mint a kérdező. Nem paradoxon nekünk a vélemény kimondása. Véleményt mondunk, mert az szabad. Kivéve, amikor a libik az országházban győzködik a komcsikat, hogy tiltsák be, és esetleg sikerül.

Nem agyalunk Bérenczen, aki minden héten elnyomásról, a szájának kényszerű befogásáról ír olya sok példányban. Sokszor, sokaknak. Nem agyalunk, csak megmondjuk a véleményünket. Miszerint Jenő vagy szándékosan szít, vagy hülye, de semmiképpen nem tisztességes, amit csinál. És megkérdezzük, hogy a diktatúra bármilyen kellékét felfedeztetné-e már végre velünk?

Lopóselzán sem agyalunk. Megmondtuk, véleményünk szerint és kijelentő módban: kár belé a műsoridő, és örülünk, hogy nem szaval a zeetévében. Örülünk, hogy elverték bottal a köz képének viselésétől.

És ha Gulyákék szerveznek egy akármit, aminek van egy közepesen felfogható vicces neve, meg egy közepesen felfogható vicces szlogenje, akkor nem kiabálunk. Az a libik dolga. Akik egyébként be akarják tiltani a szólásszabadságot. Meg a komcsiké.

Olyan komcsis egy "heteropartyra" azt mondani, hogy kirekesztő. Olyan álbuzis dolog ezen verni a nyálatok.

Ti perverzek vagytok, főleg politikailag. Mi káromkodunk. Melyik rosszabb, Segges?

Riszpekt! Ez is parafrázis ám, Pöcsök!

Timmy

13 komment

Hetihülye

2007.12.07. 13:29 Egomikomcsi

Nna, röviden:

Első: Csömör Söndi

Második: Szaroskati

Harmadik: Lápisó

Nem mind eheti. De mind beveheti.

Nacsá, Pöcsök!

Timmy

4 komment

Demagógok, böööeee... 2. (mert lettek is)

2007.12.04. 14:42 Egomikomcsi

Jajmámegint böööeee!...

Lopáselza elősunnyogott a balködből, ahol tavaly ősszel eltűnt, és a dezinfót rögtön tájékoztatta is. A zinfón keresztül a közre uszult a sikarcú papucsállatka, zúdult belőle a demagógia. Ezért ma vele foglalkozunk.

Ordenáré hazugságai közül az első az, hogy a polgármester félt vele vitatkozni. Ácsi, kis demagógom, ácsi! Megkérdezhetnénk, mitől kellett volna Meggyesnek félnie? Tavaly októberben mekkora volt a szekfűsbukta? Hat képviselő helyett mennyi jutott be a testületbe? Hogy? Hangosabban! Jól értem? Kettő? Csak kettő? Belebukott-e a helyi gárnitúra? Nem? Hát miért? Hülyék-e az egomikomcsik, hogy hagyják tovább-burjánozni ezt a gizgazt? Miért félne? Nem most meszeltek el téged első fokon? Ne ezért undorgrundoltok, mozgalomkodtok?

Második ordenáré hazugsága, hogy a helyi Fidesz nevében kellett megszólalnia Meggyesnek, ezért akart őkomcsisága becsuszlogni a stúdióba. Elhisszük, hogy a testületből kikerülve reflektor- és kameraéhsége van a ronda maszoposnak, de a jóízlés, drága, a jóízlés miért nem szabta gátját kisded törekvésednek? Hogy nem jöttél rá, hogy az tenéked már nem jár?

Hogy? Hogy mi vagy te? Szóvivő? Eszemfaszom!... Bakker, ha majd az önkormányzati többség nem tud megszólalni, küldenek egyet. Az lesz a te napod. A többi meg nem. Az Aaattiláááé, meg Fingfejé. Helyi képviselők ők, nagy fiúk, tessék hagyni őket. Éppen ezért velük mint ellenzékkel kellett volna Meggyesnek beszélgetnie. Nem éppen Őőőattisága tett feljelentést az ügyben? Vagy valaki áll a háttérben? Éppen te? Hagyd már, hogy Meggyes a helyi Fidesz. Úgy nem az, ahogy te sem vagy a helyi mszp. Már. Még szerencse.

Van-e akkora népszerűségetek, érdekeltek-e annyi embert, hogy igényeljétek a stúdióidőt, zsíragy? Szerepelt-e a Fidesz hétszer annyit, mint ti? Nem, baszki, nem. Akkor? És még egyszer: miért kellene "elnökségi tag"-ként, "szóvivő"-ként primadonnáskodnod? Mikor képviselőnek is fos voltál. Nem én mondtam: a nép szava mondta. Már a megyébe sem jutottál be. Egy éve. Vagy felejtesz?

Bizony, akkor keverted a szart ("mind két érintett probléma pontosan azokban az időkben keletkezett", eredeti helyesírás a dezinfón!), amikor képviselősködtél. És nem úgy "keletkezett" ám! Te csináltad. Pont ezért kaptad első fokon, amit kaptál. Mondd el szépen, mit kaptál! Elítélt a bíróság, segges. Rágalmazásért ítélt el az első fok, bébi. Hát akkor? Miért nem húzol el szépen a búsba?

És arra emlékszel, baszki, amikor azt nyilatkoztátok, hogy Meggyes szántszándékkal kaszálja el az élményfürdőt, hogy aztán a te kedvenc kormányodra fogja a Széchenyi terves támogatási lóvé elvételét? Arra emlékszel, amikor azt mondtátok, hogy az országgyűlési képviselőségre azért hajt, mert el akar tűnni a mentelmi jog mögé? És arra, hogy féltetek, mert a város nyakán marad a milliárdos fürdőtorzó? És arra emlékszel, hogy ezekből nem jött be semmi? Hát ezzel kellene vitatkozni? Szerintem neked elment az eszed.

Finginek üzenem: elnökösködjön csak a komcsik közt. Mondjuk ettől simán kifordul a normális ember bele, de hát ha az övé nem, tegye. Képviselősködjön csak, amíg kitelik az esztendő, üldögéljen a parlamentben, az egészségügyi bizottságban. És igyekezzen jóvátenni, amit a komcsi párttársak elkúrtak. Mindjárt kezdje a kórházzal. De ne akarjon segédezni Killer és Laposelza comebackjében, mert az már tűréshatáron túli.

Az infosnak meg azt, hogy köszönjük: a kép, a mosoly, a tartás felér ezer fideszes kampánnyal.  Még nem olyan jó, mint Málnazakós Bérencz a gyűlölgomon, de ez a kép kellett. Fogyókúrának se szar.

"arról tájékoztatta a főszerkesztőt, hogy ... hivatott tájékoztatni a képviselők mellett"!

Mekkora demagógok vagytok! "hivatott"? "tájékoztatni"? Kik vagytok, hogy csak úgy tájékoztassátok a főszerkesztőt? Ki vagy, hogy csak úgy igényelj magadnak közperceket a köztévén a Köztérben? Közönséges vagy, gyíkarc. Közröhej.

Demagóg, böööeee!...

Nacsá!

Timmy

Utóirat 1.: 14 narancsos, 2 kommer

Utóirat 2.: 2006. október 1.

Utóirat 3.: Na?

11 komment

Demagógok, böööeee... 1. (mert lesz még, az biztos)

2007.12.03. 20:31 Egomikomcsi

Mindjárt első Jenő, a fejlehajti. Megnézhetném, kispofám, mikor hajtod le mélyen a fejed, amikor hibáidat reája olvassák? Klaszter, tudod, "fürt, nyaláb". Szakítottál is belőle. Milliókat. Gyümölcsöző volt számodra. Mint vezető faszagyerek. Vagy mondjuk nyaláboltál magadnak belőle szépen.

Vagy szégyen. Neked jó volt. Tellett erre, arra. Az esztergomi autóipar? Amiből a fél város él? Ami az adót fizeti? Na, azt nem virágoztattad. Baszki. S pont.

Meg azt is megnézném, Bérenczkém, ahogy Söndörral, Pitkusálékkal, Ravaszez Gyalázzsal biznyákolsz. Ahogy hívod az újságírókat. Mit gondolsz? Márha egyáltalán nem túlzás ez a kérdésben foglalt állítás? Mit vinnél előre? Miért a tisztát zavarossá zavarítani? Mit fogott a hálótok? Sikoltva akarod magad mellé állítani a faszt, aki nem vágja le a füvét, mert szerinte az a közösből, a köztől neki jár. Demagógia! Vérencz! Hát nem látod? Nettó demagógia!

Elmondom, neked, Jenő, mert kérdeztél: nem, nem ez a követendő példa. Nem az áskálódásod, szervezkedésed, a kis földalatti mozgalmacskátok. Nem a komcsiskodás. Nem a hisztérikus diáklányok, nem a tojáshajigáló szülő, nem az, hogy szégyenzakóban, a szöszösmálnásban, feszítesz a téren. Nem vetted észre, hogy lefényképeznek a gyűlölgomon? És én megnéztem, jaj!

Második: Aaanyíriaaa. Aaattilaaa! Hát téged mivel érdemeltünk? Aki a sajátjait viszi jégre, aki belebuk a nagy szenzációba. Nettó irigység, vagyis nettó demagógia.

Mára kiderült, se pénz Tőkéséknek, de még szerződés sem. Majd, lesz. De akkor sem kampányra. Hanem mert Esztergom így támogatja évek óta a határon túliakat. Tudod, akiket megtagadtatok. Megtagadtok. Akiket te is megtagadtál 2004-ben. Akiket megtagadsz.

Azóta tudjuk, hogy szarember vagy. Egomikomcsi. Kérdezném, jó-e abban a komcsipártban tagnak, amelyik egy közismert szekus, Frunda szekerét toligálja odaki? Egy románét?

Őőőaaa, hát gondolnád, nem vehetni észre, milyen bizottság kilyen ellenzéki tagja vagy, Nagyeszű? Ahonnan megszereztél valamit? Aztán Lopási-e a felbujtód? "Jó lesz, Attus! Ha megjelentetjük, jól ez meg az (Ez Van) lesz. Azért a listán már nem állítunk előre, mert én még vissza akarok térni (Terminatrix!), meg hát nézz magadra, nem bírol kaliber lenni, csak nemmondommi. Az, az, csak kisebb, és olyan hülyén lóg. Az." Te meg elhitted? Őőő-eee?

Jó-e, kérdezném, abban a komcsipártban, ahol így égetnek téged? Aki rongy, persze, az égethető.

Te pedig égésedet kivitted a Városházáról, túl a komcsipárt irodáján, elvitted messze, mindenki lássa. Hát láttuk is, a dezinfón, a gyűlölgomon, a Valaggazságban, a Készbadarságban meg a Pékfaszában. Jesszbassz! Menj a helyedre, hülyegyerek!

És ez csak a hétvége, péntek, szombat, és a hídlapos vasárnap. Mi lesz még?

Nacsátok!

Timmy

6 komment

Egy szó Kanálkatiról, még

2007.11.28. 19:24 Egomikomcsi

A zemdéef sem szavazta meg a női kvótát. Tessék megnézni Kanál Kitalint: vitathatatlan a döntés jogossága. Sőt, nekik azt kellett volna megszavazni, hogy egy nőt sem.

A Kalapos Császár meg nem nő. Hanem hiba.

Ez parafrázis volt, baszki.

Timmy.

6 komment

Csömör városházi bolondozása egymillióba kerül havonta

2007.11.23. 17:36 Egomikomcsi

Meglepő információ: Csömör megjelent a testületi ülésen, és a képviselők előtt megpróbált esküt tenni. Gurultunk a röhögéstől, sajnáltuk, hogy ezt nem tudtuk, mikor a Hetihüjét válogattuk Tweekkel.

Sajnos eléggé hihetően hangzik. De nekünk, gyépéseknek ez biztatás. Valaki, aki sokra vitte. Aki mögé felsorakoz sok okos ember. Akiknek egy ilyen Agyhalál, eszevesztett, végképp dezintegrált személyiségre valló tett élőben... megéri!

Szeretnénk is megköszönni, hogy ilyen módon megnyitotta a lehetőségeket, legközelebb mi is rátörnénk az ajtót a képviselőkre, és elkajabálnánk az esküt.

Viszont szegény Hetihüjénekől, ha a hír igazolódik, elvesszük a címet, mert az akkor Söndörnak jár. Igaz, hogy őt nyíltan segíti Fingfej és Vérencz, de Költődzsentri sem panaszkodhat, hogy az ő vitorláján nem duzzasztott ilyen hátszél.

Vagy megkapja az ehetit.

Kérdeznénk Csömörtól, "nagy tisztelettel", hogy akkor most tett-e esküt? Márminthogy most próbált? Mármint most? És akkor korábban tényleg nem? És akkor ő tényleg nem is volt? Akkor milyen munkapadról ír a gyűlölgomon?

Kérdeznénk Bérencztől, hogy akkor most hány a jegyző? És Csömörnak tényleg járna-e szerinte a lóvé? És ha fegyelmivel kivágták, miért mondja, hogy atörvnytelenségetészrevéveajegyzőblablablablaésmeggyesékcéljablablahatmilliárdblabla...?

Általában kérdezném, ha választanak valakit, választ a köz, úgy értem, választ olyat, aki vezet (és most arra is bátorkodjunk gondolni, akire nem szavaztunk, mert a demokráciában, mégis, az a közakarat, akkor is), szóval több jelöltből választanak egyet, akkor most demokratikus deficitebb mi: ezt a választottat elzavargálni három-négy-tíz Hetihüje-esélyes miatt, vagy a három-négy-tízet kibaszni, mint szarosmacskát?

Még pár szó hetihüjéskedésről.

Vannak azért még jelöltek, köszönet a 15. Hídlapnak, persze nem dicsőség.

Gyenge a heti Bérencz-termés. Jenő, puha vagy, nem beszélve arról a paradoxonról, hogy azokon a lapokon sírol banánköztársaságról, dikatúráról, pofád kényszerült befogattatásáról, amit 13 000 példányban szórnak be minden postaládába. Vagy mi vagyunk Tweekkel hülyék, hogy felfogjuk. De mondd már, hogyapicsbe van az, hogy tucatszor írkáltál már, aztán se fekete Csajka (Volga, Zisz, mittommi), se nem vagy megverve, sem nem tűntél el, tarkón nem lőttek... Baszki, csak nem hazudol?

Feljövőben az alteros-olvasóilevelezős Győrinczy Lörgy, aki ötször le bírta írni azt, hogy kultúrált. Egyébként tévéfőszerkesztő.

Ütős viszont Kanál, ahogy szorgalmazza a kutyaszaratást a Széchenyi térre. Vannak ötletek, látszik, csak egymilliárd kellett hozzá, faltólfalig felújítás, szökőkút. Ne elégedj meg, Katinka, holmi kutyafosatással. Erősebb kell, Söndörság, húzz bele! Meleg birkafaggyú söröskorsóból, sírvavigadj!

Na, elég.

Timmy

7 komment

Ja, majdnem elfeledtük: Hetihüjénk, az 1,6-os dzsentri, és a Hazug, Aki Értetlennek Akar Látszani

2007.11.23. 16:51 Egomikomcsi

Ééés a heti nyertesűűűnk: a Majom, aki elköltött volna 1,6 milliárdot fél év alatt.

Hátbravó. Te nem vagy egészen Tajgetosz-kompatibilis, és soha, de soha nem láttál még építkezést.

Menj be, kérdezd meg. Avagy: menj fel, nézd meg (a Kanonok sort, te éhes proletár). Aztán mondd meg, szerinted fél év alatt be lehet-e ott fejezni a felújítást?

És melyik nagyonhülye a spanod a polgármesteri hivatalban? Vagy a fényképezősmobillal valamelyik hülye képviselő-haverod volt felfegyverkezve? Fingi? Aaattus? Bérencz? Killer és Lopás? És ekkora aggyal nem röhögtek ki a lányok? Fiúk?

Erre vered magad? És még Bérencz óbégat dzsentrivilágról. Pedig ott van a pártján, őt támogatva Hetihüjénk. A Költő.

Második helyezettünk, ugyanezen a területen csúszik-mászik ő is, úgyhogy vigyázzanak, össze ne ütközzenek, aki azt nem érti, mikor és honnan van pénz.

Neki küldöm megértéssel és megbocsátással, amit bárki, ismétlem, bárki megérthetett volna, ha nem kizárólag írna, hanem néha olvasna. Jó, ahogy tud, ha kell, hangosan, de olvasson.

Szóval:

1. Volt egy kötelezettség, kiköltözni az egyház épületéből. Apropó, nem valami komcsi diktatúra rabolta ki az egyházakat? Szép volt, mi, mocskok?

2. Volt egy másik kötelezettség, új helyre telepíteni az iskolákat. Tudjátok, ahol annyi minden szép és jó és hasznos dolgot tanulhattatok volna. Torzgeci, te még tanulhatsz is, nincs későn.

3. Erre kapott az önkormányzat két-három évet. Kettőt, de a Szatmári Irgalmasok még vártak egy évet.

4. Erre kapott az önkormányzat egy ígéretet az ügynökéktől, hogy 2004 és 2011 között adnak is pénzt hozzá. 2004-ben rögtön tízmisit. Az az összeg 160-ad része. Gavallérség, mi? De legalább megtanulnak spórolni.

5. Az önkormányzat az ígéretből csinált pénzt. Ezt a polgármester (nektek: A Polgármester, ha beszartok, akkor is) többször el is mondta. Úgy csinált, hogy keresett egy bankot, amelyik odaadta előre az egészet, 1,6-ot, és a csurrantó-cseppentő államtól utalt összegeket meg átküldik neki.

6. Így lehetett egyáltalán elkezdeni a melót. A Kanonok sorit.

7. A Kanonok sorra elköltenek év végéig 1,6 milliárdot. Vagyis oda került az erre kapott pénz, ahova kellett. Oda költötte el az önkormányzat. Olyan jófej volt, hogy ráköltötte azt is, amit a kormány nem is adott. Olyan jófejség, pedig kurvára nem biztos, hogy a 2008-as, 2009-es, 2010-es és 2011-es részlet megjön.

Most akkor mi bajotok van? Az, hogy leírták, hogy a komcsikormány nem adta meg a szükséges lóvét? Hogy trükközött a részletfizetések beosztásával? De hát ilyenek vagytok ti mind, miért fáj, ha kimondjuk? Az önkormányzattal vitetik a balhét a minisztereitek és a főlopó? A lopó kongó ürességű feje?

Nem nyújtom hosszúra a búcsút: hazugok vagytok

Timmy

17 komment

3,6 milliárd fürdő, 1,6 milliárd iskola

2007.11.17. 13:10 Egomikomcsi

Na, Bérencz Jenő, Aaattilla, ti aztán nem vesztegettétek a drága időt magyarázkodásra. Durrbele hazudtatok hatmilliárdról, egyhatról, amit ez a Meggyes titokban a fürdőre költött. Mint Lopáselza hazudozott boldogult fénykorában. Tudjátok, mielőtt kiszavazták volna a testületből egy szép októberi napon.

Ő is maga ellen fordította alaptalan vádaskodásával a többséget. Nemcsak a demokratikusan választott önkormányzati többséget (értitek még ezt a kifejezést egyáltalán, vagy ezt már meghaladta a feketeliberális dialektika?). Mindannyiunk ellen hazugságokkal támadt.

Aztán ahogy megmutatják a tényvalót, már hagyjátok is a rágott, lenyalogatott csontokat, keresed az új falható dögöket.

Kár, úgy kár azért a finom büdös cafatért, amit leszopogatnátok még az élményfürdőről, de hát már a Szépbadarság sem írt legutóbb, csak 3,6-ról. Csak úgy mondom, apróság ahhoz képest, hogy rettegésről és diktatúráról hazudoztok.

Apropó apróság: 1,6 milliárdból tudnátok visszaadni?

Tagadjátok-e még, mire fordult a pénz, a kárpótlási? Iskolára.

Bérencz, te még különdíjas is vagy a hazugság-céllövöldében. Komolyan gondoltad, hogy a Kanonok sort fél év alatt elkészítik, és a kész beruházással elszámolhatnak a 2004-es zárszámadásban? A zegominfó és a gyűlölgom általad felbujtott imbeciljei komolyan írták ezt, de olyan komolytalan. Ahogy te is ezt nyilatkoztad a tévében.

Jól van így?

Persze ti is utánanézhettetek volna, csak az nem olyan betyárromantikus. Iskola, az nem muníció nektek a kampányhoz. A kiscsókák, a kombojok és a partizángok se töltenek, csak lőnek. És lőhetnek bármerre, mindig találnak.

Nőjetek fel, Bérencz, Aaattőőő, ez a felnőtteknél nem így van. A szájkarate, tódítás és fenyegetés nem az a fegyver, amivel győzhettek, amikor ennyi pénzről van szó. A pénzünkről, amit nem bíznánk olyanokra, aki másra tolvajt mond. (Emlékezzetek Lopásira!) Mert aki a másikat tolvajnak hazudja, az csak azért teszi, a becsületesek eltávolításával ő osszon a tálból. Vagy mert saját maga lopásáról terelné a figyelmet.

Ti melyikek vagytok?

Timmy

Ma kivételesen: post scriptum.

Sőt, mindjárt kettő.

1.: Sajnálom a bejegyzések címeit. Ha kell, ha nem, pénz és számok. De úgy gondoljuk, az igazságot le kell most már írni itt is, nem csak a cenzúrált gyűlölgomon, buktán, dezinfón próbálgatni,, hogy aztán Jánosék, Jenőék levegyék, saját hazugsággal helyettesítsék.

2.: Jó, békén hagyjuk Bobojszát és Kököjszit. Tweek Tweak és Timmy. Ne nyújtsuk hosszúra magyarázkodással. Ezt választottuk, kész, innen nem hátrálunk.

Bocs, három.

3.: Lesz minden héten Hetihüje, válaszokkal a hozzákérdésekre.

11 komment

Szalma és a 69 szavazat

2007.11.16. 14:23 Egomikomcsi

Csak azt tenném gyorsan idebe, hogy a 2006-os önkormányzati választáson mondjuk a Miavecz Jenő az 1791 fős választókerületének aktuálisan 977 szavazójától (ennyien mentek el) 223 szavazatot kapott, a Németh Józsi, aki bekerült ugye a testületbe meg 467-et. Tehát a 977-ből 223-at (megjegyeztük?). A 14-esben meg az érvényes 191 szavazatból (ez a vk. 276 fős) Szalma Laci 69-et kapott. Na. Vagyis Emjenő 223/977=0,22824974, azaz 23%-ot teljesített, Szalma meg 69/191=0,36125654, azaz 36%-ot. Úgy, hogy ebben a vk-ben a Civil Összefogás, vagy mi a faszom nem indított senkit - fideszes (KDNP-és), MDF-es és egy független jelölt indult -, mert a) vagy nem futotta ide is emberre, b) vagy nagy ívben lefoschta ezt a területet, mega zitt élő embereket, netán c) mindkettő. Úgyhogy kispajtás, mielőtt 69-ezel a másik szájton, vedd elő a tényeket, nézd át ezt (http://www.valasztas.hu/hu/10/10_0.html), és tanulj meg számolni. Nem gondolod, hogy puhapöcsség ilyeneket a valóság ismerete, de minimum a számtan (meg az olvasás) tudása nélkül írni, és mutogatni?

Tweak Tweak

4 komment

Kell még egy Kanállal?

2007.11.14. 11:03 Egomikomcsi

Reggel, Kossuth, avagy emeregy, női kvóta, a fórumdíva mint nő (hehe) és mint pártelnök (hehehe) és mint parlamenti képviselőnő (jajjaj) az új őrületről, a nőikvótáról beszél.

"Esztergomi vetület!" jutott eszembe, félre is nyelette velem a rémület a fogkrémet. Szemem előtt megjelent a testületi ülésterem, egyik padsorban végik Kanálkatikkal. Sok tettre kész, össze-vissza beszélő, fékezhetetlen agyvelejű asszonysággal. És az újság képviselői oldalai, hétről hétre 11-12 baromsággal, kátyúval, zajtérképpel meg gárdázással.

Kot-kot-kot-kot-kotkodács, minden hétre egy baromság helyett 11-12. Hej, muramista, muramista!

Jó ez így?

11-12 nő, akiket bántanak a szelek? Akik nem látnak túl az orrukon?

Mert a nőgyógyásznak is csak arra kellett a listán Kanálka, hogy ne kelljen egy (alig is remélt) másodiknak befutó okos emberrel imázst építeni, pártálláspontot egyeztetni. Igaza is van: pártjának nem az a szavazat számít, amit a választások napján rájuk leadnak (mert akkor szeretnének sírva lborulni, mint Ady, bár ők csak úgy ismerik: Adj!), hanem ami fölött rendelkezhetnek az üléstermekben.

Vagy jöjjön inkább Lopási? Gálnélia, a vállalkozó szellem? Kisderűné az Egyesült Rózsaszínpárduc, Telekbiznic- és Lidl Pártból?

Jó ez így?

Olvasóimnak, emlékeztetőül: ezek elindultak a választáson, és ennyi. Nem, még saját fajtársaik sem tették őket listán olyan helyre, ahonnan bejuthattak volna. Mondjuk jó ez így.

Hagyjuk, miért faszság pont az országgyűlési képviselőknél bevezetni ezt (miért nincs férfikvóta a tanári, bírói pályán, miért nincs nőkvóta a nőgyógyászoknál, vagy az urológusnál), miért pont nőkvóta (miért nem melegkvóta, jobbos-balos kvóta, vagy a régóta ígért kisebbségeknél, cigánykvóta, szerb-, szlovák-, görög-, szlovén-, román-, örmény-, ukrán-, lengyelkvóta). Sokan, sokfelé megírták már.

Meg egyáltalán: akkor most választáson alapuló képviseleti demokrácia van (csak legfeljebb átbassznak, úgy nyernek), vagy Nagy Kvótáskönyv, hogyan keverjünk magunknak parlamentet, végén csipetnyi szerecsendió (na, még egy kisebbség) ízlés szerint, fanyarabbak szdszesíthetik, vacsorához kevesebb mszp-t tessék, nem felelünk a gyomorrontásért és az mdf szavatosságáért.

De ilyen alapanyagokkal Esztergomban mit lehetne csinálni?

Katának, külön, ajánlom a továbbiakat.

Kurvaéletbe, Kanál, de most tényleg, mifasz bajod volt a gárdás koszorúzással? Jöttek, letették, főhajtás, elvonultak.

Mert Bérencz Jenő mit csinált például? Nem jött el, nem tette le, nem hajtott. Se senki a Civil Összelopásból.

Mert Büdösborz Gerő sem jött el, meg senki a 320, usque 10 éves iskolájából, Pitku Sállal, Kurvajó Gábor pólóiban.

Szerinted jó ez így?

13 komment

Csömör pénze a mi pénzünk - Bérenczéknek nem drága a drága

2007.11.13. 09:46 Egomikomcsi

Tegnap már érintettem a Csömör-lóvét, Bérencz Jenő, Fingfej és Aaattila (nameg Gyónás, Kanálkati) kapcsán. Érintettsége okán megadjuk a lehetőséget Söndörnak, hogy elszámoljon az esztergomiak pénzével.

Csömörsöndör két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió elmaradt munkabért és más neki járó encsem-bencsemet.

Lassan írom: huszonnégymillió, két évre, semmiért. Aztakurva!

Bérencz!

Szerinted jó ez így?

A mentálisan meglehetős leépültség képletét mutató Csömört idestova két és fél éve elverték bottal Esztergomból. A kinevezésekor decensen tartózkodó, de a háttérből őt nácizó komcsik egyből keblükre ölelték. Nekik csak az lehet akolbéli, akivel a demokratikusan választott többség nem kíván együttműködni. Rögvest lett hinterland a hájas háta és beteg gondolatai mögött. És rögvest lett haddelhadd.

Söndör belépője az volt, hogy megnyeste a Suzukit háromnegyedmilliárd forintra, visszakézből, jegyzőileg-hatóságilag bírságolva. Kihaénnem-attitűdje máig levetkezetlenül maradt, pedig már egyemista kocsmázásokhoz is alkalmatlan volt. Miközben évtizede igyekszik az önkormányzat a derék autógyárral politikailag kiegyensúlyozott, és főként pénzügyileg gyümölcsöző együttműködésre, Csömör eljátszotta a nagypofájú pesti faszt, és belefost a ventillátorba.

Ült mindenki némán, pettyegett arccal, nézve-várva, hogy a nagy európai dekonjunktúrában mikor fognak a mi szorgos japánjaink összerámolni, és köszönés nélkül lelépni valami fejlettebb Nyugat-, vagy Közép-Ázsiai országba egy hétvége alatt. Aztán az önkormányzat, aminek rohadtul nem hiányzott az, hogy elveszítse legnagyobb (több milliárdos) adófizetőjét, elkezdte oltani a Csömör gyújtotta tüzet. Sikerült, de megvolt az ára. Söndör többé nem élvezhette a testület bizalmát, az esztergomiak meg rettegve várták, melyik pénzescsapunkat zárják el emiatt a pöcs miatt.

A helyi média (esztergomi kocsmák harmadik-sokadik nyilvánossága) sztárja akkor ugorhatott a maga ásta sírba, amikor az élményfürdő befejezését a szarból visszahozó önkormányzatra támadt. A képlet megint egyszerű volt: csődbe ment a fővállalkozó (ezek volt a "nagy építőipari cégek csődbe menésének, lóvét eltüntetésének és másnap új cégként sok zsével feltámadásának" évei, ha emlékez az Olvasó), az önkormányzat erre készülve konzorciumba szervezte a kis alvállalkozókat, lehívták a csődcég bankgaranciáját, és befejezték az építkezést. Hősi küzdelem volt, emlékműve ott áll a Prímás-szigeten, fogadja a látogatókat, tűri a komcsik köpdösődését.

Söndör rácuppant a kavarásra, nekiugrott a beruházást levezénylő vezetőnek, majd az önkormányzatnak. A hosszas baszkolódás helyett az önkormányzat úgy döntött, kivágja a kis mitugrászt a csoportképről. Nem ment el Csömör az első szép szóra, kezdődött az ilyenkor szokásos huzavona.

Közben dolgoznia nem kellett, jobb volt az Esztergomnak, jobb volt az önkormányzatnak. Elmehetett volna szép ajánlólevéllel, ígérettel arra nézve, hogy nem tesznek alá a következő munkahelyén, nem mesélik el négyszemköztiken, mipöcs ez a Söndör. Nem kellett, sőt az ügyvitelre vettek fel új jegyzőt is.

De Csömör új barátai szerették volna zilált állapotban látni az önkormányzatiságot, deficitbe tolni a demokráciát és tőkét kovácsolgatni. A korábban lenézett náciból hőst, a hősüket farigcsáltak. Pedig még címerállatnak is rossz. Vendégül látták, kampányoltatták. Kurvajó Gábor büszkén írogatott arról, hogy együtt gyűjtöttek szemetet, Anyaszomorító László doktor fogadta támogató nyilatkozatait a polgármesteri indulásához. Aaanyíriőőő, Fingi-winki, Bérencz, Gyónás máig szépelegnek vele a hivatali folyosókon, megvédik, dédelgetik, Kiskanál Kati anyáskodja.

Két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió elmaradt munkabért és más neki járó encsem-bencsemet.

Lassan írom: huszonnégymillió, két évre, semmiért. Aztakurva!

Bérencz!

Szerinted jó ez így?

 

12 komment

Bérencz, Csömör meg a huszonnégymillió

2007.11.12. 18:19 Egomikomcsi

Nem lehet bírni. Ezt már.

Konkrétan: Bérencz Jenő (Népszabadságul: Bérentz) seggét verték a Hídlapban. Annyira jó. Pofáját kellett volna, persze, nagyon, mert sok fért volna rá. Azt a nagy, klaszteros pofáját, nagyképernyős tévével, "Betűzné, Főnök?" Titkárnővel (Betűzte, hát, csak előbb diktált...), elsimlizett milliókkal.

Konkrétan: amit össze-vissza fárad Csömör "nagy tisztelettel" Sándorért. Aki nem dolgoz már két éve. Mert a gyűlölgomon meg a dezinfon írni nem munka, csak zengő érc, pengő cimbalom. De csak jó az Bérencz Jenőéknek, ha kitalpalnak Csömörnak 24 milliót.

Bérencz persze már fájlalta egyszer, miért is fizet a város két jegyzőt. Hát most már tudjuk: azért, Jenő, mert te elég hülye vagy hozzásegíteni őt a pénzhez. Te, meg Winki, meg Aaanyíriőőő Aaattilaőőő.

Ami nem jár, írjuk le gyorsan kétszer, nem jár neki.

Jenő, bazmeg!

Remélem, előkerül asszony gimnáziumi szívszerelme, és figyelmeztet arra, hogy neked tőle bocsánatot kellene kérned, és bekísérned őt a lakásba, leginkább a hálószobába.

Mondd, Jenő, micsináná? Persze te is felnyaltál már ezt-azt (klasztermilliók, haller előszobája), rutin iz rutin, de akkor is...

Meg elkérné a lakás felét, meg a kocsi felét, mert nem volt konkrétan ott, de csinálhatta volna ő is. Amíg nem volt ott.

Biztos vitatkoznál, Jenő, ahelyett, hogy jól visszarúgnád anyjába.

De más nem olyan hülye, Jenő, mint te vagy.

Többé nem.

Ezért: egomikomcsi. Az összes vörösvalagú kanördögöt kitesszük ide.

Kököjszi és Bobojsza

9 komment