HTML

Egomikomcsi

Véres- (Vörös-) -szájú mutánsok Esztergomban Bérencz Jenő, Kurvajó Gábor, Büdösborz Gergő, Csömör "nagy tisztelettel" Sándor, Aaanyíriőőő Aaattilaőőő, Fingfej Csaba, Dr. Kézzellátó László, Mindenlében Kanál Katalin, Bőnyálú Mátyás, Lopási Elza, Killer-Sertés Tamás, Behajtási Engedély Gábor, Gyűlölgom János, Rafael Gyalázs, a lista bővül..., és minden lista végén, legalul: Rózsaszín Párduc, haller zoltán...

Friss topikok

Linkblog

Demagógok, böööeee... 2. (mert lettek is)

2007.12.04. 14:42 Egomikomcsi

Jajmámegint böööeee!...

Lopáselza elősunnyogott a balködből, ahol tavaly ősszel eltűnt, és a dezinfót rögtön tájékoztatta is. A zinfón keresztül a közre uszult a sikarcú papucsállatka, zúdult belőle a demagógia. Ezért ma vele foglalkozunk.

Ordenáré hazugságai közül az első az, hogy a polgármester félt vele vitatkozni. Ácsi, kis demagógom, ácsi! Megkérdezhetnénk, mitől kellett volna Meggyesnek félnie? Tavaly októberben mekkora volt a szekfűsbukta? Hat képviselő helyett mennyi jutott be a testületbe? Hogy? Hangosabban! Jól értem? Kettő? Csak kettő? Belebukott-e a helyi gárnitúra? Nem? Hát miért? Hülyék-e az egomikomcsik, hogy hagyják tovább-burjánozni ezt a gizgazt? Miért félne? Nem most meszeltek el téged első fokon? Ne ezért undorgrundoltok, mozgalomkodtok?

Második ordenáré hazugsága, hogy a helyi Fidesz nevében kellett megszólalnia Meggyesnek, ezért akart őkomcsisága becsuszlogni a stúdióba. Elhisszük, hogy a testületből kikerülve reflektor- és kameraéhsége van a ronda maszoposnak, de a jóízlés, drága, a jóízlés miért nem szabta gátját kisded törekvésednek? Hogy nem jöttél rá, hogy az tenéked már nem jár?

Hogy? Hogy mi vagy te? Szóvivő? Eszemfaszom!... Bakker, ha majd az önkormányzati többség nem tud megszólalni, küldenek egyet. Az lesz a te napod. A többi meg nem. Az Aaattiláááé, meg Fingfejé. Helyi képviselők ők, nagy fiúk, tessék hagyni őket. Éppen ezért velük mint ellenzékkel kellett volna Meggyesnek beszélgetnie. Nem éppen Őőőattisága tett feljelentést az ügyben? Vagy valaki áll a háttérben? Éppen te? Hagyd már, hogy Meggyes a helyi Fidesz. Úgy nem az, ahogy te sem vagy a helyi mszp. Már. Még szerencse.

Van-e akkora népszerűségetek, érdekeltek-e annyi embert, hogy igényeljétek a stúdióidőt, zsíragy? Szerepelt-e a Fidesz hétszer annyit, mint ti? Nem, baszki, nem. Akkor? És még egyszer: miért kellene "elnökségi tag"-ként, "szóvivő"-ként primadonnáskodnod? Mikor képviselőnek is fos voltál. Nem én mondtam: a nép szava mondta. Már a megyébe sem jutottál be. Egy éve. Vagy felejtesz?

Bizony, akkor keverted a szart ("mind két érintett probléma pontosan azokban az időkben keletkezett", eredeti helyesírás a dezinfón!), amikor képviselősködtél. És nem úgy "keletkezett" ám! Te csináltad. Pont ezért kaptad első fokon, amit kaptál. Mondd el szépen, mit kaptál! Elítélt a bíróság, segges. Rágalmazásért ítélt el az első fok, bébi. Hát akkor? Miért nem húzol el szépen a búsba?

És arra emlékszel, baszki, amikor azt nyilatkoztátok, hogy Meggyes szántszándékkal kaszálja el az élményfürdőt, hogy aztán a te kedvenc kormányodra fogja a Széchenyi terves támogatási lóvé elvételét? Arra emlékszel, amikor azt mondtátok, hogy az országgyűlési képviselőségre azért hajt, mert el akar tűnni a mentelmi jog mögé? És arra, hogy féltetek, mert a város nyakán marad a milliárdos fürdőtorzó? És arra emlékszel, hogy ezekből nem jött be semmi? Hát ezzel kellene vitatkozni? Szerintem neked elment az eszed.

Finginek üzenem: elnökösködjön csak a komcsik közt. Mondjuk ettől simán kifordul a normális ember bele, de hát ha az övé nem, tegye. Képviselősködjön csak, amíg kitelik az esztendő, üldögéljen a parlamentben, az egészségügyi bizottságban. És igyekezzen jóvátenni, amit a komcsi párttársak elkúrtak. Mindjárt kezdje a kórházzal. De ne akarjon segédezni Killer és Laposelza comebackjében, mert az már tűréshatáron túli.

Az infosnak meg azt, hogy köszönjük: a kép, a mosoly, a tartás felér ezer fideszes kampánnyal.  Még nem olyan jó, mint Málnazakós Bérencz a gyűlölgomon, de ez a kép kellett. Fogyókúrának se szar.

"arról tájékoztatta a főszerkesztőt, hogy ... hivatott tájékoztatni a képviselők mellett"!

Mekkora demagógok vagytok! "hivatott"? "tájékoztatni"? Kik vagytok, hogy csak úgy tájékoztassátok a főszerkesztőt? Ki vagy, hogy csak úgy igényelj magadnak közperceket a köztévén a Köztérben? Közönséges vagy, gyíkarc. Közröhej.

Demagóg, böööeee!...

Nacsá!

Timmy

Utóirat 1.: 14 narancsos, 2 kommer

Utóirat 2.: 2006. október 1.

Utóirat 3.: Na?

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egomikomcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr31252154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Villy 2007.12.04. 15:39:11

Kezdem azt hinni, hogy ezt valami általános iskolás gyerek írja, a "Zsíragy, Fingfej, Gyíkarc", meg hasonlók miatt. Ami szintén kitűnik a bejegyzésből, hogy az írója kemény South Park-néző lehet.

Ronald Reagen 2007.12.04. 15:52:52

Egomikomcsi, egyre gyengébb vagy :((( Ha így folytatod, előbb-utóbb megvonják az anyagi támogatásodat meggyestompikáék! És akkor mehetsz dolgozni, ha egyáltalán ismered ennek a szónak a jelentését... És ha valaki hajlandó lesz bármilyen munkát is rádbízni...

McMester 2007.12.04. 17:39:58

Én mostmár szeretnék egy Egomikomcsi-Magyar szótárt, mert ez egy picit zavaros.
Továbbá a rágalmazásról a "névtelenségbe burkolózó" blogoló csak ne is szóljon semmit! Aztán meg komolyan gondolod te szerencsétlen zsákállat, hogy az általad "egomikomcsinak" tituláltak az igaz lenini út követésében hisznek? Olvasod te a kommentárjaidat? Lenne témád 4 hónapra ha minden felvetődő kérdésre válaszolnál.
Namegaztán: "Ki vagy, hogy csak úgy igényelj magadnak közperceket a köztévén a Köztérben?" -
És te ki vagy, hogy csak úgy közkórházba akarsz menni, ha beteg vagy, ki vagy hogy csak úgy járni akarsz a köz útjain, ki vagy hogy csak úgy igényled majd a nyugdíjat, ki vagy hogy csak úgy a közterületeken járjál és ki vagy, hogy csak úgy a köz iskoláiba jártál (vagy jársz)???
MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL????

Nacsá!

Utóirat 1: 14 év, 2 IQ
Utóirat 2: 2007.09.28
Utóirat 3: Na?

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2007.12.04. 18:26:04

(...)

"s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek."

(...)

"Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit,"

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.12.04. 23:25:17

Te csordanevű! ismét zseniálisan jól sikerült bejegyzés.
jól fizetnek ezért?
biztosan pénzért csinálod, vagy mittomén, kapsz bekezdésenként egy dekás hp-t ... aztán azt elfogyasztva jön az újabb alkotás. meggyőződésből nem lehetsz ennyire segg.

szal harmatgyenge. felfoghatnád. ha valaki nem szereti Tompikádat, az attól még nem komcsi...

egyes alá. leülhetsz.

csók a családnak!

ÉN 2007.12.05. 08:54:42

Komám, én is \"bööööeeee\". Szóval hányok tőled.
Nem fogadtad meg a múltkori tanácsomat, és nem mentél orvoshoz? Pótold be.
Végbélnyílás-takarításhoz elég jól értesz, de vigyi, mert mindenféle betegségeket szerezhetsz a már meglévők mellé. Mihez értesz még?

Gulyataki 2007.12.06. 14:15:17

NAGY-ÁL-FÜTYESZESEK

1.) Kinek az anyukája léptette be a kommunista pártba tanárokat?
2.) Ha valaki nem lépett be, akkor kinek az anyukája kényszeríttette ki?
3.) Kinek az anyukája volt kisztag Elzuval egyidőben?
4.) Ki volt gimnazistaként a város legnagyobb anarchistája?
5.) Kinek voltak a legjobb barátai a Moszkvában egyetemet végzett komcsi tanárok?
6.) Kiből lett aztán rasszista?
7.) Ki választ mindig magának a ’kisebbségből’ nőcskét?
8.) Ki az, aki liberális alkoholistaként kezdte pályafutását?
9.) Ki az, aki a Strigoniumi posztról 2002-ben a rendőrség által elvitt közalkalmazott perköltségét és ügyvédi költségét még a mai napig fizeti?
10.) Ki az, aki ennek az ex-alkalmazottnak még mindig fizet?
11.) S miért fizet? Tán a hallgatást kell megfizetni?

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.12.06. 14:24:15

12. Ki rendezett nov 17-én "Heteroszexuális fesztivál"-t a Víziváros egyik éttermében. A buli szlogenje ez volt: "Ha nem jössz el, buzi vagy!"

Gondolom a nagy POLGÁRI TOLERANCIA és a KERESZTÉNYI SZERETET jegyében született meg ez a szlogen.

Tibcsi 2007.12.07. 12:19:10

Te emberféle,arról miért nem irsz hogy a narkos asszony verő Tompika meg a slepje hogy meg tollasodott(merci hegyek,jaktok, ingatlanok, stb) És azsem mellékes hogy Esztergom levan lakva mint a tanácsi lakás. Röviden . hali.

székely deszkás · http://www.kuruc.info 2007.12.10. 20:13:57

hallod Gulya, te fasszopó geci. Csomor rádhúzza úgy a vizeslepedőt, hogy buzi leszel, ha nem bújsz ki belőle.

đ 2007.12.17. 23:28:05

"Rágalmazásért ítélt el az első fok, bébi."
"de a jóízlés, drága, a jóízlés miért nem szabta gátját kisded törekvésednek?"
lol
süti beállítások módosítása